V bobnu morate izbrati soljene jedilne gobe šitake.

18-11-2023

Gobe ​​šitake so gobe, ki izvirajo iz Azije in so trenutno druge najbolj zaužite užitne gobe na svetu. Njihov okus je zelo priljubljen pri potrošnikih.


Gobe ​​šitake imajo visoko hranilno vrednost: bogate so z beljakovinami (približno 17,5 % skupne suhe snovi) in vsebujejo 9 esencialnih aminokislin. Visoka vsebnost kalcija, fosforja, železa, natrija in kalija. Je dober vir vitaminov, predvsem vitamina B12, ki ga sintetizirajo le glive in alge, v drugi zelenjavi pa ga ni. Odličen je tudi vitamin D. Vsebuje tudi snovi, ki spodbujajo uravnavanje krvnega tlaka, znižujejo holesterol, krepijo imunski sistem ter zavirajo rast virusov in bakterij.


brined edible fungi shiitake in drum

Naša metoda jecela slana goba šitake v bobnu.Thesoljene jedilne gobe šitake v sodumeri 2-4 cm in je skrbno pridobljen od lokalnih pridelovalcev gob. tesoljene jedilne gobe šitake v soduso kot nalašč za različne kuharske aplikacije. Naše soljene užitne gobe šitake v sodu imajo po videzu naslednje lastnosti: premer klobuka in dolžina peclja ustrezata predpisanim standardom, bela barva, visoka svežina, brez škodljivcev in bolezni, brez mehanskih poškodb, brez madežev in madežev. Dosledno ponujamo konkurenčne cene brez kompromisov glede kakovosti naših izdelkovsoljene jedilne gobe šitake v sodu.Hkrati vzdržujemo strog nadzor nad vsako stopnjo proizvodnje, tako dacela slana goba šitake v bobnulahko izpolni edinstvene zahteve različnih držav in trgov.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti