Naši izdelki iz jurčkov, slanih v sodu, so dobro sprejeti pri naših kupcih

15-11-2023

V svetu gurmanske hrane imajo ljudje zelo radi edinstven okus italijanske hrane. Med številnimi italijanskimi dobrotami sta nedvomno najbolj reprezentativni pica in rižota.

Naša tovarna je relativno blizu proizvodnega območja, kar nam daje edinstveno prednost. Najprej lahko zagotovimo kakovost in količinovloženi jurčki v bobnu. Sveže jurčke vložimo hitro po nabiranju, da ne izgubimo hranilnih snovi, hkrati pa ohranimo okus.vloženi jurčki v bobnu. Drugič, vzpostavili smo tesno sodelovanje s poreklom, ki lahko zagotovi stabilno oskrbo s surovinami, s čimer zagotavlja kakovost in količino izdelka.

porcini mushrooms brined in drum

Kot podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami v proizvodnjiv sodu slane jurčke, se zavedamo pomena strokovnega znanja za kakovost izdelkov. Zato se med proizvodnim procesom strogo držimo tradicionalnih procesov in smo pozorni na vsako podrobnost. Hkrati imamo tudi izkušeno proizvodno ekipo, ki obvlada različne proizvodne procese in lahko v kratkem času opravi veliko število naročil, da zadovolji potrebe strank. Zahteve glede dostave.

Poleg tega našim strankam zagotavljamo tudi konkurenčne cene. Z optimizacijo proizvodnega procesa in zniževanjem proizvodnih stroškov lahko strankam zagotovimo stroškovno učinkovitov sodu slane jurčkeizdelkov, tako da lahko uživate v okusni hrani brez skrbi za ceno.


Našv sodu slane jurčkeizdelki so bili izvoženi po vsem svetu in naše stranke so jih dobro sprejele. Številne mednarodno priznane picerije in restavracije z rižotami so se odločile za sodelovanje z nami in uporabljajo našev sodu slane jurčkekot pomembna sestavina njihovih značilnih jedi. Naši izdelki ne uživajo le velikega ugleda na domačem trgu, temveč dosegajo izjemne rezultate tudi na mednarodnem trgu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti