Vrhunski jurčki v slanici podjetja Yihong

04-11-2023

Kot blagovna znamka, namenjena promociji zdrave hrane, je podjetje Yihong veliko vložilo v ljudi in sredstva, da bi zagotovilo,jurčki v slaniciizdelki so vrhunske kakovosti.


Našjurčki v slaniciso skrbno izbrani in predelani, da vam zagotovijo naravno in zdravo izbiro hrane.Jurčki v slaniciso bogati z bistvenimi hranili, kot so beljakovine, minerali in vitamini, ki vam zagotavljajo številne koristi za zdravje. Kot eden naših vodilnih izdelkov,jurčki v slaniciže dolgo izvažajo na pomembne mednarodne trge, vključno z Italijo in Francijo.


V podjetju Yihong Company je naša zaveza varnosti hrane in nadzoru kakovosti neomajna. Upoštevamo stroge higienske standarde in proizvodne procese, nenehno iščemo inovacije in aktivno raziskujemo nove kategorije surovin in živil, da bi zadovoljili želje in zahteve različnih potrošnikov. Naš končni cilj je zagotoviti potrošnikom najbolj zdravo, najokusnejšo in najkakovostnejšo hrano.

Polegjurčki v slanici, ponujamo tudi vrsto drugih izdelkov za slanico, vključno s slanimi gobami shiitake in slanimi gobami. Če vas naši izdelki zanimajo, vas prosimo, da nas kontaktirate.


boletus mushrooms in brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti