V katerih državah je soljena foliota nameko v sodu najbolj priljubljena?

02-11-2023

Z integracijo svetovne prehranjevalne kulture so kitajski lokalni specialni prigrizki postopoma odšli v tujino in jih obožujejo gostinci z vsega sveta. Med njimi,soljena foliota nameko v sodu, kot sestavina edinstvenega okusa in hranilne vrednosti, se je v zadnjih letih še posebej dobro izkazala na tujih trgih. Torej, v katerih državah jesoljena foliota nameko v sodubolj popularen?


Najprej uspešnostsoljena foliota nameko v soduše posebej izstopa na japonskem trgu. Kot velika azijska gurmanska država je Japonska zelo dovzetna za različne sestavine. Dušene gobe so zaradi svežega okusa, bogate dušene arome in bogate hranilne vrednosti hitro postale lep prizor v japonski kuhinji. Soljeno folioto nameko v sodu lahko najdete v številnih restavracijah in supermarketih na Japonskem. Poleg tega so japonski blogerji o hrani delili različne recepte za dušene gobe na svojih družbenih platformah, s čimer so dodatno promovirali priljubljenost te sestavine na Japonskem.


Drugič,soljena foliota nameko v sodudosega dobre rezultate tudi na ameriškem trgu. Kot večkulturna država v Združenih državah se gostje močno zanimajo za različne eksotične kuhinje. Dušene gobe so s svojim edinstvenim okusom in hranilno vrednostjo uspešno pritegnile pozornost številnih ameriških gostov. Na nekaterih kitajskih območjih v ZDA,soljena foliota nameko v soduje postal pogost gost na jedilnih mizah lokalnih prebivalcev. Poleg tega s širjenjem kitajske kulture vse več Američanov začenja preizkušati to sestavino s kitajskimi značilnostmi, povečuje pa se tudi tržni delež dušenih gob v ZDA.


Poleg Japonske in ZDA,soljena foliota nameko v soduje dosegla določene rezultate tudi na evropskem trgu. V nekaterih kitajskih restavracijah v Nemčiji, Franciji in drugih državah so dušene gobe postale ena od značilnih jedi. Evropski gostinci so zelo zainteresirani za to orientalsko sestavino in so jo dodali svoji prehrani. Poleg tega se pričakuje, da se bo delež dušenih šampinjonov na evropskem trgu še naprej povečeval, ker gospodarska in trgovinska izmenjava med Kitajsko in Evropo postaja vse tesnejša.


V kratkem,soljena foliota nameko v sodu, kot sestavina s kitajskimi značilnostmi, dosega izjemne rezultate na tujih trgih. V prihodnosti, z integracijo svetovne prehranjevalne kulture in mednarodnega širjenja kitajske hrane, verjamem, da bodo dušene gobe priljubljene v več državah in regijah ter postale poslastica po vsem svetu.

salted pholiota nameko in drum

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti