Tedensko usposabljanje o izdelkih – soljene gobe nameko

03-10-2023

Naše podjetje ima enkrat tedensko izobraževalni sestanek o izdelkih, da bi novi zaposleni izvedeli več o naših izdelkih in izboljšali kakovost poprodajnih storitev za vse zaposlene. Namen te številke je razprava o spolzkih gobah. Spolzka goba je vrsta gobe, ki ima visoko hranilno vrednost in dober okus, zato jo mnogi ljudje obožujejo, nekateri pa še vedno ne razumejo, kaj je spolzka goba.

 

Spolzka goba, znana tudi kot biserna goba, je razmeroma redka. Z vse večjo priljubljenostjo drsnih gob so zdaj posajene po vsem svetu in vsi naši izdelki iz spolzkih gob prihajajo iz Xiuyana. Gobe ​​so med ljudmi zelo priljubljene, saj imajo surove beljakovine in ogljikove hidrate zelo okusen okus, zlasti pri pripravi jušnih sestavin. 


brined nameko mushrooms

Naravne gobe nameko v slanici so primerni za pripravo ocvrtega krompirčka, špagetov in gobove omake iz konzerve. Blizu smo sadilnih farm, tako da lahko zagotovimo dober nadzor nad kakovostjo in količino svežih gob. Imamo več kot 20 let izkušenj in znanja v industriji užitnih divjih gob, ohranjamo visoko kakovost, kratke dobavne roke in konkurenčne cene. Strogo nadzorujemo vsak proizvodni proces, da zagotovimo kakovostvloženo nameko v boben izpolnjuje potrebe različnih držav in trgov.Našslane gobe nameko izvažajo po vsem svetu in jih vse naše stranke zelo hvalijo zaradislane gobe nameko.

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti