Jishan Mountain Team building dejavnosti za krepitev timskega duha

21-10-2023

Ob prihodu zlate jeseni smo z namenom popestritve prostega časa zaposlenih, krepitve timske povezanosti ter izboljšanja komunikacijskih in kooperativnih veščin med zaposlenimi minuli konec tedna naše podjetje organiziralo edinstveno jesensko planinsko teambuilding. V tem lepem letnem času smo se vsi skupaj povzpeli na vrh, uživali v čudoviti pokrajini in preživeli prijeten vikend.


Na dan dogodka je bilo nebo modro, sijalo je sonce in pihal je rahel vetrič. Vsi zaposleni v podjetju smo se zgodaj zbrali pred vrati podjetja in se veseli vkrcali na avtobus proti vrhu gore. V avtu so sodelavci izmenjali svoja pričakovanja in hrepenenja po tem dogodku, v avtu pa je bilo od smeha in smeha.


Po več kot enourni vožnji smo prispeli do vznožja gore. Pred začetkom vzpona je vodja ekipe izvedel kratek varnostni trening za vse in vse opozoril na pozornost na varnost ter na enotnost in medsebojno pomoč. Nato so vsi komaj čakali na začetek poti.


Med vzponom so vsi dali svoj timski duh do konca, se spodbujali in pomagali drug drugemu. Nekateri kolegi so šibki, drugi kolegi pa bodo prevzeli pobudo in jim pomagali; nekateri kolegi imajo ohlapne vezalke, nekdo pa bo prevzel pobudo in jih pomagal zavezati. V tem procesu vsi niso razgibali le svojega telesa, ampak so tudi poglobili svoja čustva drug do drugega.


Po več urah napornega plezanja smo končno dosegli vrh gore. Stoji na vrhu gore, gleda naokoli, gore se valovijo, gozdovi so pobarvani in čudovita pokrajina je panoramska. Vsi so vzeli mobilne telefone, da bi fotografirali in zabeležili ta nepozaben trenutek.


Po krajšem počitku na vrhu so se vsi začeli spuščati z gore. Med tokratnim spuščanjem z gore so bili vsi očitno veliko bolj sproščeni in so klepetali in se smejali. Ob vznožju gore so vsi povedali, da ta alpinistična aktivnost ni le razgibala telesa, ampak je vsem omogočila tudi sprostitev po stresnem delu in okrepila prijateljstvo med sodelavci.


Jishan mountain team building activities to build team spirit

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti