Praznujte dan državnosti in delite veliko priložnost - naše dejavnosti ob dnevu državnosti

01-10-2023

S prihodom zlate jeseni v oktobru začenjamo vsakoletni dan državnosti. Ob tem prazniku, ki pripada ljudem po vsej državi, je naše podjetje izvedlo tudi vrsto praznovanj, katerih cilj je bil povečati timsko povezanost zaposlenih in vsem omogočiti, da se po napornem delu sprostijo in uživajo v tem veselem prazniku.


Najprej smo izvedli govorniško tekmovanje na temo"Moja domovina in jaz"en teden pred dnevom državnosti. Zaposleni so aktivno sodelovali in s svojimi osebnimi izkušnjami in ganljivimi zgodbami izrazili globoko ljubezen in neprimerljivo občudovanje domovine. To tekmovanje ni izboljšalo le zgovornosti in izražanja zaposlenih, temveč nam je omogočilo tudi globlje razumevanje drug drugega in okrepilo povezanost ekipe.


Nato smo ob dnevu državnosti organizirali team-building na prostem. Vsi so si ogledali znamenite mestne zgradbe, uživali v prelepi mestni pokrajini in se tudi igrali nekaj zanimivih timskih iger, kot so vlečenje vrvi, štafetni tek itd. Te dejavnosti so poskrbele, da so vsi preživeli vesel dan, poln smeha, in dodatno okrepile našo ekipo. duha.


Poleg tega smo pripravili tudi veliko prazničnih daril za naše zaposlene, vključno s prilagojenimi majicami ob dnevu državnosti, izvrstnimi spominki itd. Ta darila niso samo naše priznanje za trdo delo naših zaposlenih, ampak tudi naš praznični blagoslov za njim.


Na ta poseben dan skupaj praznujemo rojstni dan naše domovine in delimo veselje in slavo. Trdno verjamemo, da lahko le s skupnimi močmi ustvarimo boljšo prihodnost. Delajmo skupaj za blaginjo naše domovine!

Salted pholiota nameko

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti