Aktivnosti team buildinga sredi jesenskega festivala za praznovanje festivala ponovnega srečanja

29-09-2023

Med tem praznikom sredine jeseni, ko se ljudje ponovno združijo ob polni luni, je naša ekipa izvedla tudi edinstveno team-building aktivnost. Tema tega dogodka je"Ponovno srečanje ljudi pod polno luno, ki delijo veselje Praznika sredine jeseni", katerega namen je krepitev timske povezanosti ter izboljšanje delovnega entuziazma in sposobnosti timskega dela zaposlenih.


Dogodek je potekal v dvorani podjetja, ki je bila okrašena kot majhna sredina jesenska tržnica, napolnjena s pisanimi lučkami in lučkami ter razstavljena različna tradicionalna sredina jesenskih jedi, kot so lunine torte, grenivke, kandirani orgosi ​​itd. Zaposleni so bili oblečeni v tradicionalni hanfu, držali so barvne luči, se smejali in zabavali.


Na začetku dogodka so vodilni v podjetju najprej imeli strasten govor ob prazniku sredine jeseni, v katerem so izrazili svojo skrb in blagoslov za zaposlene. Nato smo se igrali vrsto zanimivih ekipnih iger, kot so ugibanje z lučkami, štafeta, grabljenje lunine torte itd. Vsi so aktivno sodelovali in tekmovali s časom, prizorišče pa je bilo zelo živahno. Te igre ne le povečujejo kohezijo ekipe, ampak tudi omogočajo zaposlenim, da najdejo načine za sprostitev in zabavo po stresnem delu.


Poleg tega smo posebej pripravili DIY mooncake session. Zaposleni zgnetejo testo, polnijo nadeve in jih ročno oblikujejo, da pripravijo vsako slastno mesečino. To ne le omogoča vsem, da izkusijo čar tradicionalne kulture, ampak tudi krepi medsebojne odnose.


Ob koncu dogodka smo pripravili preprosto in toplo sredino jesensko zabavo. Zaposleni so stopili na oder in izvajali predstave, vključno s petjem, plesom, skeči itd., in pokazali svoje talente. Vsi skupaj so preživeli prijetno noč v smehu in smehu.


Pholiota Nameko In Brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti