Predstavitev pakiranja in pošiljanja jurčkov v slanici

04-09-2023

Veliko pozornosti pripisujemo kakovosti in embalažiVloženi jurčkipred pošiljanjem. Za zagotovitev, da so plastične vrečke, ki vsebujejo nasoljene izdelke, zaprte in da je slanica v njih popolnoma nasičena, uporabljamo strog postopek pregledovanja in testiranja. Poleg tega bomo skrbno pregledali zunanji pokrov plastičnega soda in vsak procesni cikel, da zagotovimo, da izdelek ohranja visoko kakovostno oskrbo v celotnem procesu transporta.


Da bi zagotovili nemoten napredekVloženi jurčkitransakcije, kot način transakcije izberemo FOB (Free on Board)/CIF (Cost, Insurance and Freight). To pomeni, da bomo mi odgovorni za nalaganje blaga na ladjo in plačilo pomorskega tovora, medtem ko bo stranka odgovorna za stroške zavarovanja in tovora do pristanišča. Dostavna točka se nahaja v mestu Dalian na Kitajskem, ki je mesto z udobnim prevozom in dobrim trgovinskim okoljem, kar je ugodno za naš poslovni razvoj.


Med postopkom dostave bomo zelo pozorni na statusVloženi jurčkizagotoviti, da je blago varno dostavljeno strankam v načrtovanem času. Obenem bomo vzdrževali dobro komunikacijo s strankami in pravočasno reševali morebitne težave za zagotavljanje zadovoljstva strank. Skratka, zavezani smo k zagotavljanju kakovostnih izdelkov in storitev strankam, tako da lahko zaupajo našim izdelkom.


Pickled Natural Porcini

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti