Čarobna drsna goba - pomen obstoja glivičnih polisaharidov

07-12-2023

Kitajska je bogata z viri divjih gob in je rezervoar zdrave prehrane. Zaradi razvoja biotehnologije so ljudje spoznali, da struktura prehrane"eno meso, ena zelenjava in ena bakterija"je bolj zdravo. Gobo imenujemo rastlinsko meso, ker je bogata z beljakovinami, bolj zdrava od maščob in holesterola v živalski hrani, vsebuje pa tudi glivno polisaharidno snov.


brined natural nameko


Uvod v glivne polisaharide

Polisaharidi gliv se lahko neposredno vežejo na membranske receptorje človeških celic in izvajajo farmakološko aktivnost, kot so polisaharid Grifola frondosa, polisaharid Cordyceps sinensis, polisaharid Cypress, polisaharid Versicolor versicolor, polisaharid Poria, polisaharid Armillaria, polisaharid Ganoderma lucidum itd. Navadni polisaharidi so sestavljeni monosaharida molekule in se bodo po vstopu v človeško telo razgradile v glukozo, ki lahko daje le energijo.


brined natural nameko


Glivični polisaharidi in celično zdravje

Celice so osnova človekovega zdravja. Človeško telo je sestavljeno iz približno 60 trilijonov celic. Vsako sekundo odmre približno 500.000 celic, 500.000 celic pa se hkrati obnovi. Ko odmrle celice presežejo 70 % celotnega števila človeških celic, se konča tudi človeško življenje.


brined natural nameko


Polisaharid gliv – sredstvo za popravilo celic

Receptorji celične membrane se zlahka izločijo zaradi poškodb, kot so sevanje, duševni stres, kajenje, alkoholizem, naravno staranje itd. Ko se receptorji celične membrane izločijo, se polisaharidi aktivno povežejo in tvorijo dinamično ravnovesje. Vendar pa se hitrost tvorbe ravnotežja spreminja in glivični polisaharidi lahko takoj napolnijo polisaharide, ki jih primanjkuje v medceličnem matriksu, kar omogoči pravočasno popravilo poškodovanih celic in s tem ohranjanje celic človeškega telesa zdrave.

 

brined natural nameko


Eksperimenti so dokazali, da lahko glivični polisaharidi bistveno izboljšajo aktivnost in življenjsko dobo starajočih se celic.

Farmakološki učinki glivičnih polisaharidov vključujejo: krepitev imunske funkcije, izboljšanje sposobnosti sinteze DNK, RNK in drugih biološko aktivnih snovi, povečanje prenosa kisika in oskrbovalne sposobnosti hemoglobina, izboljšanje sposobnosti razstrupljanja jeter, odpornost proti sevanju in kemičnim poškodbam ter odstranjevanje prostih radikali, pospešijo prekrvavitev, povečajo znotrajcelično encimsko aktivnost, uprejo se utrujenosti itd.


brined natural nameko


Našslanico naravno nameko

NašSlanica Natural Nameko je bogata z glivnimi polisaharidi.Slanica Natural Nameko je okusen in hranljiv, zato je dobra izbira za zdravo prehrano. poleg tegaslanico naravno nameko ima tudi bogato hranilno vrednost in lahko zadosti telesnim prehranskim potrebam. Če želite ostati zdravi, razmislite o vključitvislanico naravno nameko v svojo prehrano in narediteslanico naravno nameko del vaše zdrave prehrane.


brined natural nameko


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti