Šitake v slanici so bogate s hranili in zelo iskane

12-12-2023

Hrana za užitne glivena številnih področjih velja za posebno živilo. Stari Rimljani so klasificiraliHrana za užitne glivekot"božja hrana"in jedli so ga samo med festivali. Stari Grki so verjeli, da hrana za užitne glivelahko izboljša bojno učinkovitost bojevnikov. Ljudski pregovor:"Če želite biti zdravi, je gobova juha bogastvo; če želite biti vitki, jejte več gob in manj mesa."Jejte lahko hrano, jejte večhrana za užitne glivečrne gobe, bele gobe, gobe in šitake, ki imajo visoko hranilno vrednost in so bogate s hranili. Vsebuje različne aminokisline za izboljšanje imunosti, polepšanje kože in boj proti virusom.

 

Shiitake In Brine


Šitake v slanicije bogat s hranili in zelo iskan

Šitake v slanicije okusna in hranljiva sestavina, ki je v zadnjih letih postala zelo priljubljena na trgu. Po kuhanju v slani vodi toHrana za užitne gliveima bolj okusen okus in bolje ohrani svoje hranilne snovi, zato je med potrošniki zelo priljubljen.

Šitake v slanicini samo okusna, ampak ima tudi bogato hranilno vrednost. Bogata je z beljakovinami, vlakninami, minerali in vitamini, ki lahko pomagajo telesu pri krepitvi imunosti, pospešujejo prebavo, znižujejo holesterol in preprečujejo bolezni srca in ožilja. Zato slane gobe veljajo za zdravo hrano in so med ljudmi zelo priljubljene.

 

Edible fungi food


Šitake v slanicije bogat z lentinanom

Šitake v slaniciima tudi nekaj edinstvenih koristi za zdravje. Vsebuje na primer snov, imenovano lentinan, ki deluje protivirusno, protitumorsko, protivnetno in druge učinke ter lahko telesu pomaga krepiti odpornost in lajšati utrujenost. Zato soljene gobe ne moremo uporabljati samo kot okusno jed, ampak tudi kot zdravo hrano za varovanje našega zdravja.


Shiitake In Brine

 

Šitake v slaniciima tudi visoko zdravilno vrednost.

Tradicionalna kitajska medicina verjame, da morske gobe odvajajo toploto in razstrupljajo, obnavljajo qi in hranijo kri, vlažijo pljuča in lajšajo kašelj ter lahko zdravijo različne bolezni. V sodobni medicini se morske gobe pogosto uporabljajo tudi za zdravljenje hepatitisa, nefritisa in drugih bolezni in so dosegle dobre rezultate.

 

Edible fungi food


NašŠitake v slanici

Naše soljene gobe so okusna in hranljiva sestavina z velikimi koristmi za zdravje in hranilno vrednostjo. Pomaga nam lahko pri krepitvi imunosti, pospeševanju prebave, zniževanju holesterola, preprečevanju bolezni srca in ožilja itd. Zato lahko nekaj slanih gob primerno dodamo svoji vsakodnevni prehrani in jo vključimo v zdravo življenje. 


Shiitake In Brine

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti