Okusna sestavina jurčki imajo neverjetno nežno teksturo!

28-11-2023

V Anshanu Xiuyanu na Kitajskem so jurčki, smrčki, gobe matsutake in črni tartufi znani kot"štirje kralji bakterij."So dobrote, ki jih vsak Kitajec želi jesti, čeprav tvega"išče zlobneža."


marinated porcini in brine


"Zaklad talentov"skrita v pragozdu

Jurček je dobil ime po svojem mesu, ki je debelo in mesnato kot goveja jetra. Je redka in dragocena divja užitna goba, ki šteje skoraj 400 vrst. Na Kitajskem je 199 vrst užitnih jurčkov. Jurčki rastejo pod hrastovim gozdom na nadmorski višini od 900 do 2200 metrov. Najbolje uspeva vsako leto od junija do oktobra. Po videzu ga je enostavno prepoznati, velik je, s sivo rjavimi in sočnimi klobuki ter debelimi peclji.

 

Boletus Edulis In Brine A3


Zaklad s popolnimi funkcijami, ki se lahko uporablja kot hrana in zdravilo.

Mnogi ljudje hitijo v Xiuyan samo zato, da bi okusili pristne sveže jurčke. Njegov edinstven okus prekaša druge gobe. Ugrizniti je kot pretrgati gumico, pri čemer ostanejo samo hrustljavi in ​​nežni. Dišava ni ne močna ne premočna in ima edinstven gorski okus. Poleg tega, da so okusni, imajo jurčki tudi funkcije, kot sta prebava in pomiritev mišic. Tako slastni in hranljivi jurčki, kako naj jih skuhamo, da se pokažejo v celoti?

 

marinated porcini in brine


Vrhunske sestavine, preprosti načini kuhanja

Poleg kitajskih metod kuhanja, našeUžitne gobe v slanici A3 je zelo primeren tudi za zahodne načine kuhanja, kot so italijanska rižota, testenine s kremo iz jurčkov in slanine, v ponvi na maslu ocvrti sveži jurčki itd. so prav tako pogoste kombinacije kuhanja.Užitne gobe v slanici A3 ima veliko receptov in je vsestransko uporaben, vendar obstajajo nekateri previdnostni ukrepi pri kuhanjumarinirani jurčki v slanici. Ne pozabite na primer, da med kuhanjem ne dodajate MSG, kermarinirani jurčki v slanici sama je že zelo okusna. Če dodate MSG, ne bo dobrega okusa. Izgubil prvotno dišavo.

 

Boletus Edulis In Brine A3


NašUžitne gobe v slanici A3

NašUžitne gobe v slanici A3 ima gladek in nežen okus ter zato, da bi kupcem omogočil zadovoljivo visoko kakovostmarinirani jurčki v slanici, vedno zagotavljamo strog izbor surovin zaUžitne gobe v slanici A3 ter varnost in higiena postopka predelave. Vsi procesi so v skladu z ustreznimi predpisi, da se zagotovi kakovost vsehmarinirani jurčki v slanici lahko zadovolji potrebe različnih držav in trgov.


marinated porcini in brine


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti