Redno srečanje: Kako izboljšati kakovost šitak v izdelkih iz slanice

09-05-2023

Pred kratkim je imelo podjetje Yihong pomembno redno srečanje. Tema srečanja je bila, kako izboljšati kakovost izdelkov iz slanih gob. Na tem sestanku je podjetje opravilo poglobljeno razpravo in analizo ter predlagalo vrsto ukrepov za izboljšanje, da bi izpolnili vse večje potrebe in pričakovanja strank.

Poslovanje podjetja Yihong vključuje proizvodnjo izdelkov šitake v slanici, ki uživajo velik ugled na trgu. Vendar pa so v podjetju ugotovili, da morajo zaradi vse hujše konkurence na trgu nenehno izboljševati kakovost svojih izdelkov, da bodo zadovoljili potrebe kupcev.

Na tem sestanku so vodstvo podjetja in zaposleni opravili poglobljeno razpravo in predlagali vrsto ukrepov za izboljšanje, ki vključujejo: izboljšanje kakovosti in izkoristka lentinusovih edodov, izboljšanje tehnologije sušenja in skladiščenja, izboljšanje učinkovitosti proizvodnje, zmanjšanje proizvodnih stroškov, itd.

Poleg tega se je podjetje odločilo okrepiti notranje upravljanje kakovosti in vzpostaviti strog sistem nadzora kakovosti, da bi zagotovilo kakovost in varnost svojih izdelkov. Z dobavitelji bodo sodelovali tudi pri krepitvi nadzora kakovosti surovin, da bi zagotovili njihovo kakovost in zanesljivost.

Zaposleni v Yihongu so na srečanju dejali, da bodo še naprej trdo delali za nenehno izboljševanje kakovosti in učinkovitosti svojih izdelkov, da bi zadovoljili potrebe strank. Obljubljajo, da bodo tudi v prihodnje podpirali koncept"osredotočen na stranko"strankam zagotoviti najboljšo kakovost izdelkov in storitev. Srečanje je simboliziralo pomemben korak za podjetje Yihong k izboljšanju kakovosti šitak v slanicah. Verjamemo, da bodo s skupnimi prizadevanji vsega osebja podjetja Yihong Company njihovi izdelki šitake v slanici pridobili zaupanje in priznanje več strank.

shiitake in brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti