Naš dosežek pri izdelkih iz jurčkov v slanici

19-05-2023

Z veseljem sporočamo, da je Yi Hongov zunanjetrgovinski izvoz izdelkov iz jurčkov v slanici dosegel zelo dobre prodajne rezultate v prvem četrtletju leta 2023. Zlasti po prijateljskem sodelovanju z nekaterimi podjetji v Italiji in Franciji so naši izdelki z jurčki v slanici dosegli odlične rezultate. uspeh na evropskem trgu.

 

Zelo smo ponosni, da lahko sodelujemo s temi odličnimi evropskimi podjetji in svojim strankam zagotavljamo kakovostne sestavine iz divjih gob. Verjamemo, da bomo z našimi nenehnimi prizadevanji in podporo naših partnerjev našim strankam tudi v prihodnje zagotavljali boljše izdelke in storitve.

 

Podjetje Yihong se je zavezalo, da bo strankam zagotavljalo najbolj kakovostne sestavine divjih gob. Še naprej bomo uvajali inovacije in se izboljševali, da bi zadovoljili potrebe strank. Hkrati bomo še naprej širili naše prodajne kanale po vsem svetu, da bi zagotovili, da so naši izdelki na voljo našim strankam kadarkoli in kjer koli.

 

Še enkrat hvala za vašo podporo in zaupanje v naše podjetje Yihong. Še naprej se bomo trudili, da vam zagotovimo boljše izdelke in storitve.


Boletus Edulis in Brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti