Dnevno srečanje: razprava o poslovni strategiji in spodbujanje poslovnega razvoja

04-05-2023

Na nedavni redni seji družbe smo imeli poglobljeno razpravo o izvozni strategiji in ukrepih družbeUžitne gobe v slaniciza boljše raziskovanje mednarodnega trga. Na sestanku so vodje vseh oddelkov predstavili več odločitev za izboljšanje strategije izvoznega trženja podjetja.

Prvič, podjetje bo sodelovalo na mednarodnih sejmih hrane in aktivno vzpostavljalo odnose sodelovanja z razstavljavci z vsega sveta, da bi poglobili promocijo blagovne znamke in oglaševanje jurčkov v slanici. Hkrati bo družba tudi utrdila razvoj slaniških jurčkov na tujih trgih, z lastnimi zmogljivostmi in sredstvi pa bo poiskala zanesljive zastopnike v tujini.

Drugič, podjetje bo organiziralo promocijske akcije za predstavitev restavracij in gostinskih lokalov višjega cenovnega razreda, ki uporabljajo jurčke v slanici. Upamo, da bo s temi dejavnostmi več mednarodnih potrošnikov izvedelo za naše izdelke in izkusilo edinstven čar jurčkov v slanici.

Nazadnje se je družba zavezala tudi k nadaljnji krepitvi nadzora kakovosti in varnosti proizvodnje jurčkov v slanici, pri čemer se bo držala uporabe najvišjih standardov proizvodne tehnologije in opreme za zagotavljanje kakovosti izdelkov.

Na splošno so na sestanku vodje ustreznih oddelkov za strategijo izvoznega trga podjetja za celovito načrtovanje in izboljšave. Verjamemo, da bo podjetje še naprej ohranjalo vodilni položaj v prihodnji tržni tekmi, da bi postavilo trdne temelje za jurčke v kakovosti slanice in promociji blagovne znamke.


business development

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti