Namekova slanica v Švici

24-01-2024

Nameko v slanici, redka užitna goba, ki izvira s severovzhoda Kitajske, ima edinstven gladek okus in bogato hranilno vrednost, zaradi česar je priljubljena med potrošniki na švicarskem trgu. Znan kot"zaklad užitnih gob", ta goba ni le okusna, ampak tudi bogata z različnimi aminokislinami, vitamini in minerali, kar je koristno za zdravje ljudi.


Nameko in Brine


Izdelava in predelavaNameko v slanici:

Da bi zagotovili kakovost izdelkov iz slanih gob, kot surovine izbiramo sveže gobe normalne barve, brez škodljivcev in bolezni. Z uporabo napredne proizvodne tehnologije je slana goba skrbno kuhana, da ohrani svoje prvotne hranilne snovi in ​​edinstven okus. Naši izdelki so jasno razvrščeni glede na potrebe različnih potrošnikov.


Nameko v slanicirazredi in cene:

Prvovrstne gobe so najboljša izbira za potrošnike, ki iščejo kakovost. Sekundarne gobe so primerne za okus množičnih potrošnikov. Naši izdelki iz morskih gob so na švicarskem trgu cenovno ugodni in visokokakovostni ter jih imajo potrošniki radi.


Poslovna filozofija in prihodnji razvoj podjetja:

Vedno se držimo poslovne filozofije, usmerjene v ljudi, kakovost preživetja, ugleda in razvoja. Zavedamo se, da si le z zagotavljanjem najkakovostnejših izdelkov iz užitnih gob lahko pridobimo zaupanje in podporo potrošnikov. Zato se zavzemamo, da bi potrošnikom ponudili več okusnih in zdravih izdelkov iz užitnih gob.


Nameko in Brine




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti