Pazite se strupenih gob! Potrošnike pozivamo, naj ostanejo pozorni

23-01-2024

V zadnjem času so se na nekaterih območjih pojavili primeri zastrupitev s strupenimi gobami, ki resno ogrožajo varnost hrane. Kot proizvajalec prodajaŠitake v slanici, pripisujemo velik pomen kakovosti in varnosti naših izdelkov in smo sprejeli vrsto ukrepov za zagotovitev, da so šitake v slanici, ki jih proizvajamo, popolnoma varne in zanesljive.


Strogo izbiramo surovine, izbiramo samo kakovostne sveže gobe in zagotavljamo nestrupenostŠitake v slanicimed proizvodnim procesom. Naša proizvodna delavnica je opremljena z visokostandardnim sistemom za spremljanje higiene, ki zagotavlja, da celoten proizvodni proces ustreza higienskim standardom. Hkrati smo okrepili usposabljanje zaposlenih in izboljšali njihovo sposobnost prepoznavanja strupenih gob, da nevarne gobe ne bodo vključene v proizvodni proces.


Shiitake In Brine


Tesno sodelujemo z lokalnimi regulativnimi organi za hrano in sprejemamo njihov nadzor in inšpekcije. Takoj poročajte o težavah z varnostjo hrane, da zagotovite skladnost in varnostŠitake v slanici. Pozdravljamo vsa vprašanja in predloge potrošnikov, da lahko bolje izboljšamo kakovost izdelkov in standarde varnosti hrane.


Potrošnike odločno pozivamo, da pri nakupu gobjih izdelkov izbirajo formalne in zaupanja vredne prodajne poti in se izogibajo nakupom izdelkov iz neznanih virov. Pri kuhanju poskrbite, da gobe temeljito prekuhate in se izogibajte uživanju surovih ali premalo kuhanih gob, da zmanjšate tveganje za uživanje strupenih gob.


Še naprej se bomo zavzemali za proizvodnjo visokokakovostnih, varnih in zanesljivih izdelkovŠitake v slaniciter zagotavljanje zdrave in okusne hrane potrošnikom. Obenem bomo sodelovali tudi s pristojnimi službami za skupno zagotavljanje varnosti hrane in varovanje zdravja potrošnikov. Sodelujmo, da zaščitimo varnost hrane in se izognemo nevarnostim strupenih gob.


Shiitake In Brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti