Ali poznate uporabo slanih gobjih kock?

09-11-2023

kocke gobe šitake v slaniciima široko paleto aplikacij in se uporablja predvsem na področjih industrijske predelave. Ena najpogostejših aplikacij je uporaba olja, omake ali drugih gobjih izdelkov za pripravo različnih okusnih gobjih jedi.


Postopekkocke gobe šitake v slanicije razmeroma preprosto. Najprej sveže koščke gobe šitake preprosto skuhamo v slani vodi, pogosto z dodatkom citronske kisline za izboljšanje okusa. Nato kuhane koščke gob šitake ohladimo in jih za vlaganje namočimo v gosto slano vodo. Ta postopek traja 10-15 dni, da se koščki gob popolnoma navzamejo soli in okusa.


Različne države imajo svoje edinstvene metode kisanja tehnologije. Nekatere države gobe takoj po spravilu stisnejo in shranijo v sodih za prevoz v predelovalne obrate. V predelovalnih obratih gobe sperejo z vodo iz pipe, nato sortirajo in namočijo v koncentrirani slanici. Ta metoda mariniranja ohranja koščke gob sveže in aromatične.


cubes shiitake mushroom in brine

Za prevoz na dolge razdaljekocke gobe šitake v slaniciizdelkov, so običajno sprejeti nekateri posebni ukrepi za ohranjanje njihove kakovosti in svežine. Na primer, tehnike hlajenja ali zamrzovanja lahko uporabite za podaljšanje roka uporabnostikocke gobe šitake v slanici. Poleg tega je mogoče z zaprto embalažo in ustreznimi transportnimi pogoji zmanjšati vpliv kock šitake v slanici iz zunanjega okolja.


V kratkem,kocke gobe šitake v slanicise pogosto uporablja v industrijski predelavi. Ne samo, da se lahko uporablja za pripravo različnih okusnih jedi z gobami, ampak tudi zadovoljuje potrebe različnih držav in regij z različnimi tehnikami kisanja. Na domačem ali mednarodnem trgu,kocke gobe šitake v slanicije priljubljena sestavina, ki ljudem prinaša bogato uživanje v okusu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti