Šitake v sodu v slanici, kakovosten užitek

20-03-2024

NašŠitake v slanicije narejen iz najboljših svežih gob šitake, skrbno izbranih in predelanih. Za vlaganje uporabljamo slanico, ki združuje okusnost gob z osvežilnostjo slanice. Vsak kosŠitake v slanicije podvržen strogemu pregledovanju in predelavi, da se zagotovi kakovost, higiena in varnost izdelkov.

NašŠitake v slanicistrogo upošteva standarde varnosti hrane in vse surovine so strogo pregledane, da se zagotovi svežina in kakovostŠitake v slanici. Naša proizvodna tehnologija je izvrstna in okoljska higiena odlična. Od nabiranja do pakiranja je vsaka povezava strogo nadzorovana, da vam zagotovimo varno in zdravo izbiro hrane.


Shiitake In Brine


NašŠitake v slanicise ne prodaja dobro samo na domačem trgu, ampak tudi izvaža v tujino. Vzpostavili smo dolgoročne in stabilne odnose sodelovanja s partnerji po vsem svetu. Naši izdelki se izvažajo v Azijo, Evropo, Severno Ameriko in drugam ter so pridobili široko pohvalo in zaupanje. Še naprej se bomo trudili, da bi visokokakovostno hrano ponudili več potrošnikom, tako da bodo ljudje po vsem svetu lahko okusili našo vrhunsko hrano.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti