Nabiranje zakladov narave——slane gozdne gobe

17-03-2024

V objemu narave je zraslo nešteto neverjetnih slastnih zakladov. Kot izvoznik morskih gob, ki se osredotoča na kakovost, smo vedno želeli to darilo narave prinesti ljubiteljem hrane po vsem svetu.


Našsoljene gozdne gobeso skrbno obrani v naravnem okolju brez onesnaževanja, nato pa so podvrženi strogim pregledom in edinstvenim postopkom luženja. Ohranjajo prvotni slasten okus gob. Te gobe niso le odlična začimba v kuhinji, ampak tudi živilo z izjemno visoko hranilno vrednostjo. Bogata s številnimi vitamini in minerali.


Naša paleta izdelkov je bogata, od klasičnih šitak do redkih jurčkov, ki so skrbno izbrani iz narave. Uporabljajo se lahko kot pomembna sestavina zahodne kuhinje, odlično pa se lahko vključijo tudi v azijsko kuhinjo. poleg tegaslane divje gobeso odlični za pripravo omak, juh ali kot prelivi za pico in testenine. Njihova vsestranskost omogoča enostavno in ustvarjalno kuhanje.


Obljubljamo, da bo vsaka izvozna serijaslane divje gobeizpolnjuje najvišje standarde varnosti hrane. Z napredno tehnologijo konzerviranja in strogim upravljanjem logistike si prizadevamo zagotoviti, da soljene gobe ostanejo sveže, ko pridejo do kupcev.


Vabljeni, da povprašate o vseh vprašanjih o našemsoljene gozdne gobein se veselimo vašega sodelovanja!


salted wild mushrooms

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti