Kako izboljšati naše izvozne storitve?

08-06-2023

Dnevni sestanek Yihong je nedavno potekal v notranji konferenčni sobi podjetja. Tema srečanja je bil načrt izvoza izdelkov iz jurčkov v slanici. Vodstvo podjetja in zaposleni so se udeležili srečanja, da bi razpravljali o tem, kako bolje izvažati izdelke na mednarodni trg.

Na srečanju smo podali veliko konstruktivnih mnenj in predlogov, kot so optimizacija kakovosti izdelkov, izboljšanje ravni embalaže, krepitev trženja ipd. Poleg tega so potekale razprave o načrtih podjetja, da v bližnji prihodnosti odpotuje v Italijo in opravi obiske sodelujočih obratov. Strinjali smo se, da lahko s terenskimi obiski bolje razumemo proizvodni proces, opremo in raven upravljanja tovarne, da bi bolje spodbujali sodelovanje med obema stranema.

Podjetje Yihong je zavezano razvoju mednarodnega trga in je doseglo določene dosežke na evropskem trgu. Razprava o izvoznem načrtu ni le pomemben ukrep za podjetje Yihong za širitev mednarodnega trga, temveč tudi konkretna utelešenje nenehne optimizacije kakovosti izdelkov in izboljšanja ravni storitev podjetja. Podjetje se bo še naprej držalo"najprej kakovost, najprej stranka"poslovno filozofijo in nenehno izboljšuje lastno moč za izpolnjevanje pričakovanj in potreb strank.

Terenski obisk v Italiji bo za Yihong pomemben korak k nadaljnji širitvi mednarodnega trga. Veselimo se boljšega sodelovanja z italijansko tovarno s tem pregledom in potiskanja Yihongovih jurčkov v slanici na višjo raven na mednarodnem trgu.


export

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti