Letna dobrodelna dejavnost

25-06-2023

Yihongova letna dobrodelna prireditev je junija potekala v gorah in lokalnim otrokom prinesla toplino in skrb. Ta dejavnost je ena izmed dejavnosti javnega varstva, ki jo Yihong Company aktivno izvaja že dolgo časa, s ciljem posvetiti pozornost zdravi rasti in izobraževanju otrok v gorskih območjih ter jim zagotoviti pomoč in podporo.

 

V dobrodelnih dejavnostih so zaposleni v podjetju Yihong aktivno sodelovali v interakciji in igrah z lokalnimi otroki. Za otroke so pripravili pisana darila in hrano ter organizirali zanimive aktivnosti, s katerimi so otroci preživeli vesel vikend. Poleg tega je Yihong podaril knjige in šolske potrebščine lokalnim šolam, da bi pomagal izboljšati učno okolje in pogoje za otroke. Hkrati je naše podjetje za učence in učitelje pripravljalo tudi izdelke iz jurčkov v slanici in jim populariziralo zdravo pamet o jurčkih, gobah in drugih gobah. Otrokom je zelo všeč.

 

Podjetje Yihong se je zavezalo izpolnjevanju družbene odgovornosti z aktivnim sodelovanjem v podjetjih javne blaginje, vračanjem družbi in služenjem javnosti. Družba bo tudi v prihodnje posvečala pozornost rasti in razvoju otrok v gorskih območjih, v upanju, da jim bo nudila več pomoči in podpore, da bodo imeli boljšo prihodnost.


Upamo, da bo vsako podjetje lahko prevzelo svojo družbeno odgovornost in zagotovilo večjo skrb za tiste, ki so še vedno obtičali v revščini.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti