Kako dolgo lahko hranite zamrznjene jurčke

15-02-2024

Čas shranjevanja v hladilnikuZamrznjeni jurčkirazlikuje glede na to, ali so bile podvržene posebni obdelavi ali pogojem shranjevanja. Sledi čas shranjevanja v hladilnikuZamrznjeni jurčkipod različnimi pogoji:


Frozen Porcini Mushrooms


Neobdelani jurčki:

Če ni očiščen, ga lahko hranimo v hladilniku približno 3-5 dni, vendar je najbolje, da ga porabimo v 3 dneh, da zagotovimo svežino.


Posebej obdelani jurčki (kot so narezani jurčki):

  • Ko jurčke očistite in narežete na tanke rezine, jih lahko pomešate z majhno količino olja in daste v vrečko za svežino. Hladimo ga lahko v hladilniku, kar podaljša rok uporabnosti na približno 80 dni.

  • Drugi način je, da jurčke najprej poparite, izhlapite odvečno vodo in nato zamrznete. Tako lahko jurčke v zamrznjenem stanju hranimo dlje časa, približno 90 dni.


Frozen Porcini Mushrooms


Posušeni ali posušeni jurčki:

Po sušenju ali sušenju lahko jurčke shranimo v vakuumu ali nizki temperaturi, ki se lahko hranijo dolgo časa. Določen čas se lahko razlikuje glede na izdelek, vendar se lahko hrani vsaj štiri letne čase.


NašZamrznjeni jurčki:

NašZamrznjeni jurčkiuporabite napredno tehnologijo zamrzovanja za predelavo jurčkov. Strogo upoštevanje higienskih standardov med predelavo zagotavlja, da je vsaka porcija zamrznjenih jurčkov, ki jo uživajo potrošniki, varna in higienična.Zamrznjeni jurčkiuporabljajte profesionalno nizkotemperaturno tehnologijo med shranjevanjem in transportom, kar učinkovito preprečuje rast bakterij in izgubo hranil. NašZamrznjeni jurčkilahko ohladite in shranite skoraj eno leto.


Frozen Porcini Mushrooms


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti