Razkrito okolje gojenja jurčkov

13-02-2024

Kot izkušeni ljubitelji notranjosti sem prepričan, da vsi razumemo hranilno vrednost in okus jurčkov, vendar ne vsijurčkijih je mogoče zaužiti, nekateri pa celo vsebujejo toksine. zatoJurčkiže od nekdaj redka poslastica na naši mizi. Dovolite nam, da vas kot proizvajalca predelave jurčkov popeljemo v razumevanje pogojev gojenjaJurčkidanes, da vam bo bolj jasno, zakaj lahko ta v redu postane glavni junak naše mize.

Jurčki so vrsta gliv z visokimi zahtevami glede rastnega okolja, ki običajno rastejo v medkoreninskih tleh borovcev, hrastov in jelk v zmernih in mrzlih predelih. Jurčki so zelo prilagodljivi na podnebne in talne razmere, zato jih najdemo v različnih regijah. Idealne rastne razmere za jurčke pa so: nadmorska višina med 500 in 1500 metri, povprečne letne temperature med 10°C in 20°C, letna količina padavin med 800 mm in 1200 mm ter pH tal med 6,5 in 7,5. Poleg podnebnih in talnih razmer je rastJurčkije pod vplivom drugih dejavnikov. Prvič, jurčki imajo določene zahteve po svetlobi in prekomerna sončna svetloba lahko zavre njihovo rast. Drugič, pomembno vlogo pri rasti igra tudi izbira drevesne vrsteJurčki, pri čemer so idealni gostitelji vrste, kot so bor, hrast in jelka. Poleg tega na rast jurčkov vpliva tudi razpoložljivost hranil in mikroorganizmov v tleh; primerna rodovitnost tal in mikrobne skupnosti pomagajo spodbujati njihovo rast.

Boletus

Ko smo videli te omejitve, mislim, da vsi razumemo, zakajJurčkije tako dragoceno. Kot profesionalni proizvajalec jurčkov našim strankam zagotavljamo okusneSoljeni jurčki, ki je sposoben ohraniti slasten okus in hranljivost jurčkov, hkrati pa ustrezno podaljšati čas svežine, tako da lahko več prijateljev uživa v tem slastnem okusu. Če vas zanima našSoljeni jurčki, pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo, da odgovorimo na vaša vprašanja.

Salted Boletus

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti