Tehnologija zamrzovanja pomaga pri čezmejni trgovini z jurčki

25-12-2023

Tehnologija zamrzovanja pomaga pri čezmejni trgovini z jurčki

S poglabljanjem gospodarske globalizacije so trgovinske menjave med državami vse pogostejše. V mednarodni trgovini se je razvoj čezmejne trgovine s kmetijskimi proizvodi vedno soočal s številnimi izzivi zaradi težav, kot so dolgi trgovinski postopki in visoki časovni stroški. Med njimi so jurčki dragocen kmetijski pridelek, njihov čezmejni promet pa je pritegnil še več pozornosti.


Frozen Porcini


Zamrznjeni jurčki—Nove razmere v industriji

Da bi rešili težave pri razvoju čezmejnega trgovanja z jurčki, so v skladiščenje in transport jurčkov postopoma uvedli tehnologijo zamrzovanja. S tehnologijo zamrzovanja lahko jurčke hitro zamrznemo na nizko temperaturo, s čimer jim podaljšamo rok uporabnosti ter ohranimo svežino in kakovost. S tem se ne bomo le izognili kvarjenju in poškodbam jurčkov zaradi dolgotrajnega transporta, temveč tudi izboljšali njegovo tržno konkurenčnost in prinesli več možnosti za razvoj čezmejnega prometa z jurčki.


Tehnologija zamrzovanja podaljša rok trajanja jurčkov

Pri tradicionalnih metodah shranjevanja je treba jurčke pogosto obdelati in predelati, da se ohranijo, vendar to uniči njihovo prvotno kakovost in okus. S tehnologijo zamrzovanja lahko jurčke hitro zamrznemo na nizkotemperaturno stanje in s tem podaljšamo čas njihovega skladiščenja. S tem se ne le izognemo kvarjenju jurčkov zaradi dolgotrajnega skladiščenja, ampak tudi ohranimo prvotno kakovost in okus ter izboljšamo njihovo tržno konkurenčnost.


Frozen Porcini


Zamrznjeni jurčkiustreza zahtevam potrošnikov po kakovosti

Tehnologija zamrzovanja lahko izboljša tržno konkurenčnost jurčkov. Na trgu sta svežina in kakovost dva pomembna dejavnika za potrošnike pri nakupu kmetijskih proizvodov. S tehnologijo zamrzovanja lahko jurčke hitro zamrznemo na nizko temperaturo, da ohranimo svežino in kakovost. S tem ne bomo le izboljšali tržne konkurenčnosti jurčkov, temveč bomo zadovoljili zahteve potrošnikov po svežini in kakovosti ter povečali njihov tržni delež.


NašZamrznjeni jurčki

Naš Zamrznjeni jurčki uporablja čist in napreden postopek zamrzovanja za zagotavljanje kakovosti in varnostiZamrznjeni jurčki. S tem postopkom lahko ne samo ohranimo prvotne hranilne vrednosti in okus jurčkov, ampak tudi izboljšamo čistost in kakovost proizvoda. Verjamemo, da ta napredna metoda obdelaveZamrznjeni jurčkibo potrošnikom prineslo bolj zdravo in okusnejšo prehransko izkušnjo.


Frozen Porcini

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti