Divji jurčki v solanici so znani kot "kralj gorskih dobrot": njihov edinstven okus je postal novi favorit vrhunskega cateringa

20-12-2023

Divji jurčki v slanicije znan kot"Kralj gorskih dobrot". Zaradi njegovega edinstvenega okusa in bogate hranilne vrednosti je postal novi favorit v gostinstvu višjega razreda. Tovrstna hrana za gobe je na trgu zelo iskana. Ni samo drago, ampak ga pogosto primanjkuje.

 

brined wild porcini


Divji jurčki v slanici— glavna sestavina vrhunskih restavracij

Divji jurčki v slaniciima edinstven okus, slasten okus, dišečo aromo in slasten okus. Je nežnega okusa, svežega mesa in se topi v ustih ter vam pusti neskončen pookus. poleg tegaslani divji jurčkije tudi bogata z različnimi hranili. PrehranjevanjeVloženi jurčkilahko poveča človeško imuniteto, prepreči bolezni in spodbuja dobro zdravje.

Zaradi edinstvenega okusa in hranilne vrednosti,slani divji jurčkije postala glavna sestavina vrhunskega cateringa. Številne vrhunske restavracije ga uporabljajo kot eno od svojih prepoznavnih jedi, da bi pritegnile brbončice gostov. Ob istem času,Vloženi jurčkije postala tudi obvezna jed številnih družinskih večerij, prijateljskih srečanj in drugih priložnosti.

 

Pickled Boletus


Našslani divji jurčkije vaša najboljša izbira

Vendar zaradi omejene proizvodnje in visoke ceneVloženi jurčki, ne more vsakdo uživati ​​v njegovem slastnem okusu. Zato bodo tisti, ki želijo poskusiti to sestavino, morda morali plačati ceno, da bodo uživali v njenem slastnem okusu. Naši jurčki imajo obilen pridelek, dostopne cene, zajamčeno kakovost in varne proizvodne procese. Zavezani smo k temu, da bodo divji jurčki v slanici vaša najboljša izbira.

 

brined wild porcini


V kratkem,Vloženi jurčkije znan kot"Kralj gorskih dobrot". Zaradi njegovega edinstvenega okusa in bogate hranilne vrednosti je postal novi favorit v gostinstvu višjega razreda. Za tiste, ki želijo okusiti to sestavino, našVloženi jurčkije poslastica, ki jo je vredno poskusiti.


Pickled Boletus


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti