Usposabljanje zaposlenih na pregledu v delavnici

21-11-2022

Za boljše izvajanje vitkega upravljanja in izboljšanje operativnih veščin izvajamo usposabljanja zaposlenih za redne preglede higiene v delavnicah in vzdrževanja opreme.

Naše podjetje ima bogate izkušnje z izvozom slanih jurčkov, slanih gob foliota nameko in drugih slanih užitnih gob ter redno beležimo preglede sestavin živil in slanosti ter preverjamo, ali je prišlo do kvarjenja in neprijetnega vonja ter ali je temperatura skladiščenja ustrezna. V delavnici moramo redno evidentirati tudi vzdrževanje opreme in prostorov ter preverjati, ali so posode, orodja in oprema za shranjevanje, transport ter nakladanje in razkladanje živil čisti, da ustrezajo zahtevam lastnosti izdelka. Poleg tega vedno zagotovimo, da so informacije o označevanju na zunanji embalaži izdelkov po polnjenju sodov jasne in skladiščno območje ni onesnaženo itd.


brined porcini mushrooms

Za to usposabljanje je naše osebje skrbno preučilo in iskalo nasvete v dobrem duhu. Z usposabljanjem in učenjem smo zelo pridobili in izboljšali svoje kognitivne oziroma operativne sposobnosti. Gradili bomo našo moč za povečanje izvoznih zmogljivosti izdelkov iz slanih jedilnih gob.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti