Kitajske šitake v slanici se bodo leta 2023 dobro prodajale po vsem svetu

05-01-2024

Leta 2023 KitajskaŠitake v slaniciobseg izvoza bo še naprej rasel. Po podatkih carine se je obseg izvoza ob koncu leta v primerjavi z začetkom leta potrojil. V ozadju tega pojava je veliko razlogov.


Shiitake In Brine


Kitajska ima edinstvene okoljske dejavnike:

Šitake v slaniciima odlične rastne pogoje. Kot eden največjih proizvajalcev gob na svetu so viri divjih gob na Kitajskem zelo bogati, široke palete in visoke kakovosti. To zagotavlja trdno materialno podlago za izvoz morskih gliv.


Uporaba novih tehnologij:

Uporaba novih tehnologij je močno podprla tudi izvozŠitake v slanici. Z nenehnim napredkom znanosti in tehnologije je Kitajska dosegla velik preboj pri predelavi gliv. Z napredno tehnologijo predelave ni mogoče le izboljšati kakovosti in okusa morske gobe, temveč tudi podaljšati njen rok uporabnosti, kar olajša shranjevanje in transport. To zagotavlja več priložnosti in možnosti za izvoz morskih gliv.


Shiitake In Brine


Močna podpora vlade:

Podpora in spodbuda kitajske vlade zaŠitake v slaniciindustrija je tudi eden od pomembnih razlogov za nadaljnjo rast obsega izvoza. Vlada je povečala podporo industriji morskih gliv z oblikovanjem vrste prednostnih politik in spodbujala hiter razvoj industrije.


NašŠitake v slanici:

Z izboljšanjem tehnologije in stabilno kakovostjo, našŠitake v slanicije bil zelo pohvaljen na domačem in tujih trgih. Naš obseg izvoza bo v letu 2023 še naprej rasel inŠitake v slanicise prodaja po vsem svetu. Dosežkov ni mogoče doseči brez timskega truda in partnerske podpore. V prihodnje se bomo držali poslovne filozofije"najprej kakovost, najprej stranka", nadaljujemo z inovacijami in potrošnikom po vsem svetu zagotavljamo bolj zdrave in okusne morske gobe. Verjamemo, da je našŠitake v slanicibodo na mednarodnem trgu dosegli še bolj sijajne rezultate.


Shiitake In Brine



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti