Zakaj so vložene Pholiota Nameko tako okusne

08-08-2024

Naše podjetje ima različneVložena užitna foliota nameko, ki se prodajajo po vsem svetu. Zakaj so torej našivložena foliota namekotako okusno?

1. Izbira surovin

Surovine našega podjetjaSveže vložena foliota namekoso vse sveže in kakovostne gobe. Te gobe same po sebi imajo bogat okus in okus, ki je osnova za okusnost po vlaganju. Obenem pa imamo veliko vložene foliote nameko. Različne vrste gob imajo svoj edinstven okus in okus, zato lahko izberete različne sorte glede na vaše osebne želje, kar poveča raznolikost in okusnost prehrane.

2. Postopek kisanja

Našvložena foliota namekovečinoma uporablja tradicionalne recepte. Ti recepti so bili v praksi in podedovani že dolgo časa, ki lahko v celoti ohranijo okusen okus gob in jim dajo edinstven okus. Med vlaganjem bodo gobe v celoti absorbirale esenco začimbe, ki ne le izboljša okus gob, ampak tudi zavira rast mikroorganizmov in podaljša rok uporabnosti gob. Encimi in mikroorganizmi v gobah bodo tudi podvrženi določeni stopnji fermentacije, kar lahko dodatno obogati okus in okus gob ter jih naredi bolj okusne.

Pickled edible pholiota nameko

3. Hranilna vsebnost

Vložena naravna foliota namekolahko med postopkom vlaganja bolje obdrži hranila samih gob, kot so beljakovine, ogljikovi hidrati, prehranske vlaknine, vitamini in minerali, kot so kalij, fosfor in kalcij. Po drugi strani pa bodo aminokisline in sladkorji v gobah podvrženi vrsti zapletenih kemičnih reakcij, da proizvedejo snovi s posebnimi okusi, ki dajo vloženim gobam edinstven okus in okus.

Razlog, zakaj je vložen nameko okusen, je v tem, da uporablja visokokakovostne gobje surovine, prevzema tradicionalno tehnologijo vlaganja, ohranja bogate hranilne snovi in ​​ima različne načine uživanja. Vloženi nameko našega podjetja ima različne okusne sorte. Nove in stare stranke vabljene k nakupu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti