Kakšne spremembe se bodo zgodile v našem telesu, če bomo vsak dan jedli gobe?

17-09-2024

V pisanem svetu hrane, so gobe postale eno najbolj priljubljenih živil na mizi s svojim edinstvenim okusom in bogatim hranilna vrednost. Torej,, kaj se zgodi z našim telesom ko jemo vloženo nameko v bobnu %3vsak dan? Naj's poglejmo globlje.

pickled nameko in drum

1. Izboljšanje imunosti: vloženo nameko v bobnu is bogati s polisaharidi, kot na primer β-glukan. Ti polisaharidi lahko aktivirajo človeški imunski sistem, povečajo dejavnost imunskega celice kot makrofagi, T celice in naravne celice ubijalke, izboljšajo sposobnost telesa's borbe proti patogenom, in tako zmanjšajo tveganje za nalezljive bolezni.

2. Antioksidant in proti staranju: vloženo nameko v bobnu is bogato z antioksidanti, kot selen, vitamin C in vitamin E. Te antioksidativne sestavine lahko nevtralizirajo proste radikale, zmanjšajo poškodbe oksidativnega stresa celicam, upočasnijo proces celičnega staranja, pomagajo ohranjati elastičnost in sijaj kože, in zmanjšati nastajanje gub in pik.

3. Spodbujanje zdravja črevesja: Prehranske vlaknine v vloženo nameko v bobnu lahko poveča število koristnih bakterij v črevesju, izboljša ravnovesje črevesne flore, spodbuja črevesno peristaltiko, in preprečuje zaprtje in druge črevesne težave. Poleg 2c prehranske vlaknine lahko tudi vsrkajo škodljive snovi v črevesju, spodbujajo njihovo izločanje iz telo, in zmanjšati tveganje za črevesne bolezni.

4. Nadzirajte težo in pomagajte hujšati: vloženo nameko v bobnu ima izjemno nizko kalorično, vendar močan občutek polnosti, zaradi čega je idealna sestavina za ljudi ki želijo shujšati . S povečanjem vnosa gob, lahko zmanjšate skupni vnos kalorij brez zmanjšanja skupnega vnosa prehrane, in s tem dosežete cilj nadzor teže in izguba teže. Poleg 2c prehranske vlaknine v gobah lahko pomagajo uravnavati ravni sladkorja v in zmanjšati prenajedanje do lakote.

5. Uravnava lipide v krvi in krvni sladkor: Nekaj vloženo nameko v bobnu, kot šitake gobe, vsebujejo sestavine kot šitake purin, ki lahko zavirajo sintezo holesterola, nižajo ravni holesterola v krvi , in preprečujejo nastanek srčno-žilnih bolezni. Hkrati 2c prehranske vlaknine v gobah lahko upočasnijo absorpcijo ogljikovih hidratov% 2c pomagajo nadzirati dvig krvnega sladkorja, in imajo določen pomožni učinek na uravnavanje krvnega sladkorja diabetičnih bolnikov.

Yihong je podjetje specializirano za primarno predelavo kmetijskih proizvodov. Oprema za proizvodno linijo našega podjetja's uporablja visokokakovostne materiale in napredno proizvodnjo tehnologija. Po natančni obdelavi in strogem nadzoru kakovosti, zagotavlja da vsak proces izpolnjuje ustrezne standarde in zahteve kupcev. Če potrebujete it, nas obrnite se!



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti