Topel prvi maj

30-04-2024

Ker se bliža praznik dela, želi naše podjetje vsem pridnim zaposlenim izreči iskrene blagoslove in zahvale.

Naše podjetje posveča pozornost humanistični negi. Ob tem prazniku zaposlenim pošiljamo najtoplejše blagoslove in jim pripravljamo nekaj drobnih presenečenj. Upamo, da bomo ogreli zaposlene v podjetju in se vam zahvalili za vašo predanost.

Warm May Day

Ob tem prazniku smo za naše zaposlene pripravili nekaj drobnih presenečenj, da bi vam prinesli nekaj veselja in topline:

Praznična darila: Za vsakega zaposlenega smo pripravili posebno praznično darilo, v upanju, da vam bomo prinesli nekaj presenečenja in veselja ter vam izrazili naše iskrene blagoslove in hvaležnost.

Toplo varstvo: Ob tem posebnem prazniku želimo tudi vam poslati najtoplejše varstvo. Ne glede na to, ali gre za trdo delo in predanost pri delu ali za težave in izzive v življenju, ne pozabite, da niste sami. Pripravljeni smo deliti in se soočiti z vami.

Najlepše želje: Ob prazniku dela vam želim, da boste uspeli premagati utrujenost od dela, preživeti kakovosten čas z družino in prijatelji ter pridobiti polno sreče in veselja. Hkrati upam, da boste lahko še naprej blesteli v svojem prihodnjem delu in življenju ter si ustvarili bolj briljantno prihodnost!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti