Warm Laba, Taste Health—poslovni dogodki

18-01-2024

Ob toplem festivalu Laba, kot proizvajalec, specializiran za proizvodnjo slanih gob inZamrznjeni jurčki, se držimo koncepta zdrave prehrane in smo posebej organizirali edinstven korporativni dogodek, da bi zaposleni občutili veselje in smeh Toplo vzdušje Labe.


 Frozen Porcini Mushrooms


Da bi našim zaposlenim prinesli večjo skrb, smo posebej pripravili bogato soljene gobe inZamrznjeni jurčkidejavnosti degustacije hrane med dogodkom. Zaposleni niso imeli le priložnosti osebno okusiti okusne izdelke iz gob, ki smo jih proizvedli, ampak tudi spoznali proizvodni proces soljenja inZamrznjeni jurčki, in pridobil poglobljeno razumevanje izvrstne izdelave in zdravstvenih konceptov, ki stojijo za izdelki.

 

Na dogodek smo posebej povabili profesionalne kuharje, ki so izvedli demonstracijo kuhanja gob in zaposlenim prikazali odličen okus in raznoliko uporabo slanih gob inZamrznjeni jurčkiv različnih načinih kuhanja. Aroma okusne hrane je napolnila zrak, zaradi česar so se vsi zadržali in pozabili oditi.

 

Frozen Porcini Mushrooms


Za praznovanje festivala smo izvedli dejavnosti ročnega izdelovanja na temo Laba. Zaposleni ročno pripravljajo kašo Laba in doživijo tradicionalno kulturo. Aktivnosti krepijo komunikacijo med zaposlenimi in krepijo timsko povezanost. Na dogodku smo promovirali zdrav način življenja in še posebej priporočali zdrave sestavine, kot so soljene gobe inZamrznjeni jurčki. Upamo, da bomo s tradicionalnimi festivali prenesli koncept zdravja in usmerjali zaposlene k razvoju dobrih navad.

 

Na koncu smo zaposlenim v zahvalo za njihov trud pripravili bogata darila in vrečke za srečo. Ta dogodek ni prinesel le veselja zaposlenim, temveč je tudi promoviral kulturo festivala Laba ter pokazal družbeno odgovornost in skrb za kulturo podjetja. S tem korporativnim dogodkom Laba Festivala želimo posredovati pojma zdravja in okusnosti ter dati več ljudem vedeti in vzljubiti naše soljene gobe inZamrznjeni jurčkiizdelkov. Upam, da lahko vsi delijo okusno hrano, uživajo v zdravju in pozdravijo novo leto na tem toplem festivalu.

 

Frozen Porcini Mushrooms

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti