Uporaba vloženih gob nameko v testeninah

28-09-2023

Dodajanjevložene gobe namekoza testenine ustvarja številne okusne različice. Tukaj je nekaj pogostih praks:


Gobova omaka: prepražimovložene gobe namekoz ostalo zelenjavo (kot je čebula, česen, paradižnik itd.), nato dodamo paradižnikovo mezgo in razne začimbe ter počasi dušimo v bogato omako. To omako lahko uporabite kot osnovo za testenine, ki rezancem doda bogato teksturo in okus.


Testenine z gobami: To je zelo klasična jed s testeninami. Dušimovložene gobe namekoz drugo zelenjavo (kot so špinača, čebula, brokoli itd.), nato premešajte s kuhanimi testeninami, dodajte parmezan in olivno olje za okusne gobove testenine.


Gobova juha: Ko pripravljate juho s testeninami, razmislite o dodajanju slanih gob. Dušenje z zelenjavo (kot je korenje, čebula, krompir itd.) lahko juham doda bogat okus in hranljivost.


Na splošno so možnosti uporabevložene gobe namekov testeninah je neskončno. Ne glede na to, ali se uporablja kot osnova omake ali se doda neposredno testeninam, testeninam prinaša nove okuse in izkušnje. Poleg tega je zaradi hranilne vrednosti in gurmanske vrednosti morska goba idealna sestavina v kuhinji.

pickled nameko mushrooms

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti