Postopek izdelave gobove omake Shiitake

01-02-2024

Gobovo omako s svojim edinstvenim okusom in bogato hranilno vrednostjo potrošniki zelo obožujejo. Njegov proizvodni proces vključuje več povezav, od katerih vsaka pomembno vpliva na kakovost končnega izdelka.


shiitake in brine


Izbira surovin:

Visoka kvalitetaShiitake v slanicije osnova za proizvodnjo visokokakovostne šitake omake. Nabrane gobe šitake je treba takoj pregledati, da odstranimo slabše in poškodovane gobe šitake ter zagotovimo kakovost surovin.


Čiščenje in predobdelavaShiitake v slanici:

V tem koraku je treba šitake v nevesti večkrat očistiti, da odstranimo usedline in nečistoče. Predhodna obdelava vključuje rezanjeShiitake v slaniciv ustrezne velikosti, da bolje sprosti svoj okus med kasnejšim postopkom kuhanja.


shiitake in brine


Kuhanje:

To je tudi najpomembnejši del procesa izdelave gobove omake. Na tej stopnji premešamoShiitake v slaniciz ustrezno količino olja, da se hranilne snovi v gobah šitake popolnoma sprostijo. Medtem lahko glede na značilnosti izdelka in okus potrošnika dodamo ustrezno količino začimb, kot so sol, sladkor, sojina omaka itd., da izboljšamo okus gobove omake šitake.


Postopek pakiranja:

Da bi zagotovili svežino šitake omake in podaljšali njen rok uporabnosti, se pakiranje izvaja v posodah z dobrimi tesnilnimi lastnostmi. Postopek pakiranja je treba izvajati v sterilnem okolju, da se zagotovi, da izdelek ni kontaminiran.


Poleg zgornjih glavnih korakov proizvodni proces šitake omake vključuje tudi pregled in nadzor kakovosti. Testiranje kakovosti zagotavlja varnost izdelkov s strogim testiranjem različnih indikatorjev, kot so mikrobni indikatorji, vsebnost težkih kovin itd. Nadzor kakovosti zagotavlja, da so vsi vidiki proizvodnega procesa v skladu s standardi, kar zagotavlja stabilnost in doslednost izdelka. .


shiitake in brine


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti