Poslovni dogodek ob zahvalnem dnevu

22-11-2023

Zahvalni dan je čas, ko se ozremo nazaj in smo hvaležni za preteklo leto. To je tudi čas za ekipno enotnost in veselje. Letos se je naše podjetje odločilo organizirati poseben team-building dogodek s temo zahvalnega dne, da bi naši ekipi prineslo več povezanosti in veselja.


Na ta poseben praznik se bodo začele aktivnosti, ki bodo članom naše ekipe omogočile prijeten in nepozaben skupni čas. Na ta dan se bomo zbrali, da bi proslavili praznik skozi vrsto zabavnih aktivnosti, hkrati pa poglabljali povezave in sodelovanje med ekipami.


Najprej bomo gostili večerjo ob zahvalnem dnevu, kjer bodo lahko vsi uživali v različnih slastnih tradicionalnih zahvalnih jedeh. To ni samo čas za uživanje v okusni hrani, ampak tudi priložnost za člane ekipe, da se povežejo in delijo hvaležnost. Vabimo vse, da prinesejo posebne jedi iz domačih krajev, da bomo skupaj okusili dobrote različnih kultur.

Thanksgiving Day

Nato bomo organizirali ekipno igro, da se bodo vsi sprostili v veselem tekmovanju in povečali ekipno povezanost. Igre bodo zahtevne in zabavne, namenjene spodbujanju timskega dela, komunikacije in enotnosti.


Poleg aktivnosti bomo postavili tudi steno hvaležnosti, na kateri bodo člani ekipe pisali svojo hvaležnost drugim ali izrazili svojo hvaležnost. To bo topel in pozitiven prostor, ki bo vse spodbudil k delitvi ljubezni in hvaležnosti na ta poseben dan.


Nazadnje bomo dogodek zaključili z manjšo slavnostno slovesnostjo, da izrazimo našo hvaležnost in blagoslove članom ekipe. Vsaka oseba bo prejela posebno darilo za zahvalni dan, ki bo izrazilo hvaležnost podjetja.


Upamo, da s to dejavnostjo teambuildinga ob zahvalnem dnevu ne bomo samo proslavili tega posebnega praznika, temveč tudi okrepili povezavo med ekipami ter spodbudili timsko povezanost in duh sodelovanja. Preživimo srečen čas skupaj in s hvaležnostjo sprejmimo nove izzive in priložnosti!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti