Strogo nadzorujte kakovost slanih kock gob Shiitake

25-09-2024

Visokokakovostni šitake gobe v slanici proizvedeno v našem podjetju je dobilo velike pohvale mednarodnih strank. Kot podjetje osredotočeno na izvoz hrane, se naše podjetje vedno drži strog sistem nadzora kakovosti za zagotovitev da vsaka serija šitake gobe v slanici ustreza mednarodnim standardom in se izvaža v številne države in regije v Evropi in Aziji.


Potrošniki imajo zelo ljube gobe zaradi njihove bogate prehranske vrednosti in odličnega okusa. Imajo zdravstvene koristnosti, kot nižajo holesterol in krvni tlak , in imajo določeno odpornost na viruse in rakaste celice. Naše podjetje uporablja metodo soljenja za predelavo šitake gobe v slanici. S prednostmi preproste metode in dobrega učinka ohranjanja, ne zagotavlja samo dolgoročnega shranjevanja gob brez kvarjenja% 2c ampak tudi olajšati prevoz na dolge razdalje za zadovoljevanje vaših potreb.

Brined shiitake mushroom cubes


V obdelavi šitake gobe v slanici, naše podjetje vedno kontrolira vsako ključno povezavo za zagotovitev kakovosti in varnosti izdelkov:

1. Strogo izberite surovine da zagotovite kakovost:

V stopnji izbire surovine, naše podjetje strogo preverja barvo, obliko, organizacijo tesnost, zrelost in druge kazalnike gob da se izognemo nekvalificiranim surovinam v povezavo predelave, in zagotovimo kakovost slanica šitake gobe kocke iz vira.


2. Zaščita barv za ohranjanje svetlega videza:

Gobe se zelo lahko porjavijo. Da preprečimo vpliv na videz, okusa in hranilno vrednost, naše podjetje uporablja natrij metabisulfitna raztopina za zaščito barve svežih gob, in izpiranje s čisto vodo po zaščiti barve za ohranjanje sveže barve gob gobe.


3. Hlajenje in ohranjanje telesa gobe stabilno:

Med predelavo, naše podjetje gobe temeljito prekuha 2c izprazni zrak v telesu gobe in zavira aktivnost encimov za zagotovitev tesnost telesa gobe tkiva. Kiljenje se izvaja po ohlajanju da preprečimo kakovost slanica šitake gobe kocke nanje prizadene visoka temperatura.


4. Znanstveno luženje za izboljšanje antiseptičnega učinka:

Med postopkom kiranja, naše podjetje strogo nadzoruje potopitev slanice da zagotovi da telo gobe ni izpostavljeno zrak za preprečevanje razbarvanja in pokvarjenosti. Učinkovito preprečuje rjavenje in izboljša antiseptične sposobnosti slanica šitake gobe kocke.


Poleg tega, naši inšpektorji za kakovost izvajajo stroge naključne kontrole kakovosti in teže na vsako serijo izdelkov, in zapisujejo različne testne podatke v podrobnosti za zagotavljanje da izvozni izdelki lahko prestanejo inšpekcijo oddelka za karanteno's inšpekcijo pred odpremo. Zahvaljujoč strogemu nadzoru obdelava povezav, the šitake gobe v slanici proizvedeno v našem podjetju je dobilo široko priznanje na mednarodnem trgu. V prihodnosti, bomo še nadaljevali s držanjem visokega standarda upravljanja kakovosti, stalno izboljševati kakovost naših izdelkov in storitev, in zagotavljati boljšo kakovost šitake gobe v slanici strankam po svetu. Če želite vedeti več o naših izdelkih, nas kontaktirajte.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti