Krepitev zdravja in varnosti za zagotavljanje kakovosti izdelkov

18-06-2024

Z namenom nadaljnjega izboljšanja kakovosti in varnosti izdelkov podjetja smo pred kratkim organizirali interno izobraževanje, ki se osredotoča na krepitev ozaveščenosti zaposlenih o zdravju in varnosti, zagotavljanje, da lahko vsak zaposleni dosledno upošteva sanitarno-tehnične specifikacije delovanja, ter zagotavljanje visoke kakovosti. in varnost proizvodov od vira.

To usposabljanje je v glavnem razdeljeno na tri dele: pomen zdravja in varnosti, ključne kontrolne točke v proizvodnem procesu in posebne specifikacije delovanja.

Zaposlenim smo najprej izpostavili pomen higiene in varnosti živil. Kot podjetje, ki se ukvarja s prodajo živil, zagotavljanje higiene in varnosti izdelkov ni samo odgovorno do potrošnikov, temveč tudi pomembno zagotovilo za ugled blagovne znamke podjetja. Skozi vrsto resničnih primerov in analize podatkov so vsi globoko spoznali resne posledice, ki jih lahko prinesejo nesreče pri varnosti hrane.


Strengthening Health And Safety To Ensure Product Quality


Nato se je usposabljanje osredotočilo na več ključnih kontrolnih točk v proizvodnem procesu izdelka. Od prevzema, čiščenja, rezanja, namakanja do pakiranja surovin so v vsaki povezavi možna tveganja za zdravje in varnost. S podrobnimi diagrami poteka in videoposnetki dejanskega delovanja zaposleni jasno razumejo podrobnosti, ki jim je treba v vsaki povezavi posvetiti posebno pozornost.

Da bi zagotovili, da vsaka operativna povezava izpolnjuje higienske standarde, so na usposabljanju posebej oblikovane tudi podrobne operativne specifikacije. Na primer, pri sprejemanju izvirne besede Alai je treba preveriti svežino in neškodljivost izdelka; v procesu čiščenja je treba uporabiti posebno čistilno opremo itd., da se zagotovi kakovost in varnost izdelka.

Na mestu usposabljanja so bile izvedene tudi simulacijske vaje, da bi zagotovili, da lahko vsak zaposleni obvlada in izvaja te operativne specifikacije. V prihodnje bomo tovrstna izobraževanja organizirali redno, da bi nenehno izboljševali strokovno kakovost in raven delovanja naših zaposlenih. Hkrati bomo še izboljšali proizvodni proces in sistem nadzora kakovosti, da bomo lahko vsako serijo izdelkov potrošnikom predstavili v visokostandardni obliki.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti