Šitake slanica vstopa v supermarkete

01-10-2024

Z povečanjem zdravstvene ozaveščenosti, hranljiva užitna živila iz gliv postajajo vedno bolj priljubljena med potrošniki. Zlasti , slana voda divje bakterije se ne široko uporabljajo zaradi svojega edinstvenega okusa, ampak tudi postanejo vodilni v zdravih prehranah s svojimi bogatimi hranili. V nedavnem leta, naš slana voda divje bakterije niso se pojavile le na stojnicah kmečkih' tržnic, ampak so uspešno vstopile tudi v velike supermarkete, in dosegle čudovit preobrat iz tradicionalnega do moderno.


Naš slana voda divje bakterije lahko zavzame mesto na policah supermarketov, za katerim stoji strog sistem nadzora kakovosti celotne industrijske verige. Od gojenje gob do proizvoda predelava, vsaka povezava podjetja strogo sledi visokim standardom. V sadilnih bazah sodelujemo z lokalnimi kmetovalci, mi uporabite tehnologijo ekološkega gojenja za zagotavljanje da gobe so brez ostankov pesticidov in izpolnjujejo stroge zahteve supermarketov za varnost hrane.

Shiitake brine


Da bi zagotovili to slana voda divje bakterije ohranimo najboljši okus in hranilne pri vstopu na trg, smo uvedli napredno tehnologijo kisanja in pakiranja med procesom predelave. Za primer, uporaba tehnologije nizke temperature in visokega tlaka ne samo skrajša čas luženja, temveč tudi maksimira hranilno vrednost od šitake slanica. Celoten proces, od izbire in čiščenja šitake gob do kisanja in pakiranja, strogo upošteva standarde kakovosti, izdelave šitake slanica bolj okusno in nežne teksture. Poleg 2c tehnologija predelave s solno vodo podaljša rok uporabnosti izdelka, lajša shranjevanje in prevoz, in tudi zadovoljuje potrebe tempa sodobnega življenja.


Naš šitake slanica je vložil veliko sredstev v proizvodni proces, z uvedbo visoko natančne avtomatizirane opreme za zagotavljanje stabilnosti kakovosti vsaka serija izdelkov. Uporaba sodobne opreme ne samo izboljša učinkovitost proizvodnje, ampak tudi zmanjša napake povzročene z ročnim poseganjem, zagotavlja da šitake slanica izpolnjuje stroge zahteve supermarketov od surovin do končnih izdelkov.


Z nenehnim naraščanjem povpraševanja potrošnikov po zdravi hrani, naši shiitake slanica je pridobil široko prepoznavnost v velikih supermarketih zaradi odlične kakovosti, edinstvenega okusa in inovativnih trženjskih strategij. V prihodnosti, bomo še naprej optimizirati šitake slanico's proizvodno linijo in proizvodno tehnologijo da potrošnikom zagotovimo bolj zdrave, bolj priročne in okusne izbire.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti