Sezonski priljubljeni prodajalec: omejena ponudba zamrznjenih narezanih jurčkov

08-07-2024

NašJurčki narezani zamrznjeniuporablja napredno tehnologijo zamrzovanja, ki zagotavlja, da izdelek med postopkom zamrzovanja ohrani svoj prvotni okus in hranilno vrednost. Jurčki so podvrženi strogim postopkom čiščenja, rezanja in zamrzovanja, kar zagotavlja kakovost in okus izdelka. The Jurčki narezani zamrznjeniVelikost in dimenzije naših rezin zamrznjenih jurčkov lahko prilagodimo glede na posebne zahteve kupca.

Porcini Mushroom Sliced Frozen

Naše podjetje je bilo povabljeno k sodelovanju na razstavi kmetijskih proizvodov 2023. NašJurčki narezani zamrznjeni, ki slovi po edinstvenem okusu in hranilni vrednosti, je bil dobro sprejet. Na razstavi smo aktivno sodelovali s strankami in predstavljali izdelke našega podjetja.

 

Jurčki narezani zamrznjenije vsestransko uporaben in se lahko uporablja v različnih jedeh, zato je odlična izbira tudi za žar.

 

Yihong Agricultural Products Co., Ltd. se nahaja v vasi Xujiabao, mesto Hadabei, avtonomno okrožje Xiuyan Manchu, mesto Anshan, provinca Liaoning, Kitajska. Zavezano je k zagotavljanju kakovostnih primarnih predelanih kmetijskih proizvodov za domači in tuji trg. To sezono bo Yihong Agricultural Products Co., Ltd. ponudil omejeno ponudboJurčki narezani zamrznjeni. Pozdravljamo povpraševanja strank.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti