Znanstveno gojenje, izjemna kakovost – skrivnost pogojev gojenja jurčkov v slanici

17-01-2024

V preteklih letih,Užitne gobe v slanicije postopoma postal priljubljen med potrošniki zaradi svojega edinstvenega okusa in bogate hranilne vrednosti. Da bi zagotovili kakovost in donos, naš proizvajalec nenehno raziskuje znanstvene metode gojenja slanih jurčkov in si prizadeva izboljšati donos in okus. Nato razkrijmo pogoje rasti soljenih jurčkov.


 Boletus Edulis In Brine

 

Svetlobni pogoji:

Užitne gobe v slaniciima rad dovolj svetlobe, zato smo mu v gojitvenem prostoru postavili mrežo za senčenje z dobro svetlobno prepustnostjo, da bo lahko vsak dan dobil dovolj sončne svetlobe. Razumna osvetlitev ne le spodbuja fotosintezo soljenega jurčka, ampak tudi pomaga povečati donos in okus.

 

Nadzor temperature in vlažnosti:

V prostor za gojenje smo namestili sistem za nadzor temperature in vlažnosti, da zagotovimo, da je v ustreznem območju temperature in vlažnosti.Užitne gobe v slanicije bolj prilagodljiv na topla in vlažna okolja. Zato je z znanstvenim nadzorom zagotovljeno dobro okolje za rast, ki zagotavlja kakovost in donos proizvodov.

 

Izbira in upravljanje tal:

Izbrali smo posebno obdelano zemljo, bogato z organskimi in mineralnimi snovmi ter ji zagotovili dovolj hranilUžitne gobe v slaniciz znanstvenim upravljanjem tal, da zagotovimo, da lahko med rastjo pridobi dovolj hranil.

  

Boletus Edulis In Brine


V procesu rastiUžitne gobe v slanici, vedno sledimo načelu neonesnaževanja in odločno ne uporabljamo zdravju škodljivih kemikalij. To ni samo za zagotavljanje kakovosti izdelka, ampak tudi za zdravje potrošnikov. Z znanstvenim vodenjem in nenehnim prizadevanjem smo uspešno gojili slane jurčke odličnega okusa in kakovosti. Še naprej se bomo trudili za izboljšanje kakovosti izdelkov, da bodo potrošniki lahko uživali v bolj okusnih slanih jurčkih.


Boletus Edulis In Brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti