Pholiota Nameko in Pholiota Nameko v slanici

29-04-2023

Foliota Namekoje posebna goba v avtonomnem okrožju Xiuyan Manchu v provinci Liaoning na Kitajskem. Med potrošniki je priljubljena zaradi občutljivega mesa, odličnega okusa in bogate hranilne vrednosti, ki je prejela certifikat kitajske geografske označbe. Z leti razvoja je postala ena od stebrov industrije okrožja Xiuyan.

 

Podjetje YiHong kot izjemno kmetijsko podjetje v Xiuyanu ponuja različne stopnje slanih gob, vključno z razredom C, razredom Faq in razredom A, ki so bile zelo zaskrbljene in hvaljene na trgu.

 

Pholiota Nameko v slanici je vrsta užitne gobe visoke kakovosti, ki slovi po svojih okusnih, zdravih in hranljivih lastnostih. Ima številne prednosti. 


1. Z edinstvenim okusom in aromo je zelo okusna, ki jo lahko jeste neposredno in uporabite v različnih jedeh. 

2. Bogata je s hranili, beljakovinami, vitamini, minerali in drugimi hranilnimi snovmi, kar je zelo koristno za naše zdravje.

3. Enostaven za shranjevanje, saj sol lahko pomaga Pholiota Nameko podaljšati rok uporabnosti.

4. Lahko se široko uporablja pri kuhanju, kot je pečenje, kuhanje na pari, kuhanje, cvrtje itd. Uporablja se lahko tudi za pripravo različnih živil, kot so piškoti, pecivo, kruh itd.

 

Pholiota Nameko in Brine ima obetaven trg in verjamemo, da jo bodo potrošniki še naprej imeli radi in dobrodošli. Naša Pholiota Nameko v slanici uporablja napredno proizvodno tehnologijo in visokokakovostne surovine za zagotavljanje kakovosti in okusa izdelkov. Zavezani smo k zagotavljanju najboljših izdelkov in storitev potrošnikom, da lahko potrošniki uživajo v zdravi in ​​okusni hrani.

 

Če vas zanima Pholiota Nameko in Brine, vas prosimo, da nas kontaktirate in zagotovili vam bomo več informacij in ugodnosti. Veselimo se vašega posveta.


Pholiota Nameko

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti