Udeležite se seminarja RCEP o pravni politiki in zunanji trgovini

21-09-2024

Ob 9:00 dopoldne septembra 20, 2024, se je naše podjetje udeležilo posebnega predavanja o RCEP (Regionalno Celovito Gospodarsko Partnerstvo) politike in zunanje trgovinski zakoni in predpisi potekali v kompleksu okrajne vlade. Predavanje je izvedel g. Wang Le, strokovnjak možganskega tanka RCEP provincialnega sveta Liaoning za promocijo mednarodne trgovine, namestnik direktorja strokovnega odbora za zunanje zadeve združenja pravnikov Liaoning, in podpredsednik mednarodne gospodarske zbornice Liaoning, za pomoč tujetrgovinskim podjetjem boljše razumevanje in uporabite politike v RCEP in pomagajte podjetjem pri širitvi na mednarodni trg.


Strokovnjak Wang Le je podrobno opisal najnovejšo politiko domačih in tujih razstav, poudaril kako uporabiti razstavno platformo za razširil mednarodni trg, in posebej predstavil vladno politiko subvencij za razstavljavce. Poleg poleg, predsednik banke Anshan Xiuyan Branch tudi delili najnovejšo politiko o zavarovanju izvoznih kreditov in financiranju trgovine da pomagamo podjetjem zmanjšati tveganja in izboljšati obrat kapitala učinkovitost v kompleksu mednarodno okolje.

Company News


Kot podjetje posvečeno zunanji trgovini izvozu, je naše podjetje pridobilo poglobljeno razumevanje zadnje politike podpore države's v zunanje trgovine prek tega predavanja, zlasti kako izkoristiti ugodne pogoje in preferencialne politike v okviru RCEP za nadaljnjo širitev mednarodnega vpliv proizvodov. V prihodnosti 2c bomo aktivno sodelovali na domačih in tujih sejmih, ter v polni meri izkoristili državno subvencijsko politiko in zavarovanje izvoznih kreditov za izboljšanje naše konkurenčnosti na mednarodnem trgu.


To predavanje je zagotovilo dragoceno podporo politiki in praktične smernice za naše podjetje za širitev mednarodnega trga, ter spodbujalo razvoj našega podjetja na področju zunanje trgovine. Še naprej bomo vzdrževali koncept inovativnosti in storitev, ter uporabljali široko platformo RCEP promovirati kitajske kmetijske proizvode po svetu.


Yihong Agricultural Products Co., Ltd. se zavzema za proizvodnjo in izvoz visokokakovostnih kmetijskih proizvodov. Upoštevanje koncepta trajnostnega razvoj in kakovost na prvem mestu, aktivno raziskuje svetovni trg in se pričakuje vzpostaviti dolgoročne odnose sodelovanja z več mednarodnimi strankami.

Company News




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti