Hranilna vrednost užitnih gob

04-04-2023

1. Znižajte krvni sladkor: Jurčki vsebujejo polisaharide, ki has učinek zniževanja krvnega sladkorja, pospeševanje razgradnje sladkorja, pretvarjanje odvečnega sladkorja v kalorije, izboljšanje ravnovesja maščob v telesu terjeprimeren za bolnike s sladkorno boleznijo.


2. Olajšajte uriniranje: Jurčki lahko olajšajo uriniranje, kar je primerno za tiste s slabim želodcem za odstranjevanje toksinov in odvečne vode v telesu, pospeševanje presnove krvi in ​​vode, diuretik, učinek proti edemu. Prav tako lahko ohranja blato v črevesju vlažno, da olajša odvajanje, segreje želodec, pomaga pri izločanju želodčne kisline in prebavi hrane ter ima določen učinek na zastoj v prehrani.


3. Zdravljenje pomanjkanja krvi: Jurčki lajšajo težave ljudi, hranijo »Qi«, ki ga imenuje tradicionalna kitajska medicina, odstranjujejo mraz, odmašijo krvne žile, zapolnjujejo pomanjkanje in osvežujejo um, itd. Je ena od surovin kitajske patentirane medicine."Tabletka za sprostitev mišic", za katerega kitajska medicina meni, da je lahko učinkovit pri slabokrvnosti, šibkosti, vrtoglavici in tinitusu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti