Naravne organske soljene gobe

12-09-2024

Pod trendom zdrave hrane, potrošniki posvečajo vedno več pozornosti na hranilno vrednost hrane. Gobe so bogate dietske vlaknine, vitamini, minerali in antioksidanti, in imajo nizko kalorično in maščobo,, zaradi česar so zelo primerni kot del zdravega prehrana. Soljene gobe ohranijo hranilne snovi gob s predelavo, in zaradi dolgega roka uporabnosti in priročne uporabe, imajo postal ena naj privlačnejših sestavin v dnevni prehrani.

Naša lokalna obilna organska gnojila in naravni vodni viri zagotavljajo zadostne surovine za proizvodnjo gob. Okusno in hranljivo, zahvaljujoč dobri goji okolje, naše gobe imajo nežno teksturo ter bolj okusno in edinstven okus. Naše podjetje's proizvodna linija oprema uporablja visokokakovostno materiali, v kombinaciji z napredno proizvodno tehnologijo, fino obdelavo in strogo kontrolo kakovosti da zagotavljajo da vsak korak izpolnjuje ustrezne standarde in potrebe strank. Zavezani smo vdelati natančnost in skrbnost v vsak proces da strankam zagotovimo zanesljive izdelke in visokokakovostne storitve.

brined stropharia rugosoannulata preserved in drum

Med postopkom soljenja, zaradi povečanja koncentracije soli, teh slanica stropharia rugosoannulata konzervirana v bobnu lahko skladiščite dlje časa brez kvarjenja. To učinkovito rešuje izziv pravočasnega konzerviranja surovin v naknadni predelavi. Naš tovarna je blizu tovarne kmetije, in nadziramo kakovost in količino užitna strofarija slanica v bobnu. Imamo 20 let izkušenj v industriji užitnih gob.

Dosegli smo dolgoročni dogovor o sodelovanju z veliko verigo supermarketov organske prehrane v Severni Ameriki. Opravili so stroge preglede in testiranja naših izdelkov in končno izbrali naše slane šitake za glavni izdelek njihovega področja ekološke prehrane, in prejeli dobre ocene od strank.

Vabljeni k posvetovanju našim užitna strofarija slanica v bobnu, se veseli da nas postanemo partner!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti