Uvod v predelavo visokokakovostne slane strofarije

10-02-2023

Kot ena izmed desetih najboljših gob na mednarodnem trgu z gobami je Pleurotus ostreatusis ena od bakterij, ki jih Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) priporoča državam v razvoju.


Naše velike kroglične gobe se predelajo in prodajo. Delavci med postopkom predelave vzdržujejo čisto in higienično opremo za obdelavo, da zagotovijo, da je vsak izdelek nedotaknjen in nepoškodovan. Divje gobe stropharia v slanici telo gobe je barvito; noge so debele in debele; okus je svež; meso je spolzko in mehko; prehrana je bogata; in okus je odličen, ki je ljudem po zaužitju še svež v spominu.


Introduction to the processing of high quality salted stropharia


Vložena divja goba strofarija je učinkovita metoda zdravljenja za podaljšanje časa ohranjanja svežinevisokokakovostna nasoljena strofarija dlje, kar je priročno za prevoz in shranjevanje.

Visokokakovostna soljena strofarija je primeren za pico in pomfrit. Zelo primerna je tudi za pripravo prilog. Bližina kmetije nam omogoča dobro kontrolo kakovosti in količine svežih gob. V gobarstvu smo že več kot 20 let in zagotavljamo strokovnost pridelave ter tako vedno ohranjamo visoko kakovost, kratke dobavne roke in konkurenčne cene. Delujemo že več kot 20 let in našvisokokakovostna soljena strofarija se izvaža v svet in ima prednost pri številnih kupcih.


Introduction to the processing of high quality salted stropharia

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti