Kako narediti okusne in zdrave sveže šitake v slanici?

30-04-2024

S širokim širjenjem kitajske prehranjevalne kulture v Evropi so evropski gosti postopoma dajali prednost hrani z vzhoda. Predvsem države, kot so Italija, Nemčija in Finska, so pokazale veliko zanimanje zaSveže šitake v slanici iz Kitajske.

NašSveže šitake v slanici se proizvaja z aseptično tekočo linijo, ki je podvržena strogemu čiščenju, dezinfekciji in sterilizaciji, da se zagotovi, da šitake ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi in ​​bakterij. Ta način pridelave zagotavlja kakovost in varnost Shiitake in potrošnikom omogoča, da jih uživajo brez skrbi.

V proizvodnem procesu je prvi korak izbira visokokakovostnih surovin, to so sveže šitake brez žuželk in plesni. nato ga očistimo, da odstranimo površinsko umazanijo in nečistoče. Naslednji korak je postopek sterilizacije, pri katerem šitake namočimo ali poškropimo z razkužili za hrano, da uničimo bakterije in druge mikroorganizme. Na koncu je tu še postopek sterilizacije, pri katerem bakterije in viruse popolnoma uničimo s paro pri visoki temperaturi ali drugimi metodami, ki zagotavljajo varnost izdelka.

Fresh Shiitake In Brine

Poleg tega je treba za zagotovitev higienske kakovosti izdelkov med proizvodnim procesom strogo nadzorovati temperaturo, vlažnost in prezračevalne pogoje, da se prepreči rast bakterij in kontaminacija. Hkrati je treba proizvodno opremo in pripomočke redno čistiti in razkuževati, da zagotovimo, da je celoten proizvodni proces higieničen in varen.

Fresh Shiitake In Brine

Medtem smo vzpostavili celovit sistem vodenja kakovosti. Vsak korak procesa je strogo nadzorovan, od sajenja in nabiranja naše baze za gojenje gob do dostave naših izdelkov. Naš sistem vodenja kakovosti ni samo vrhunski, ampak tudi zelo robusten, kar zagotavlja, da so naši izdelki vedno v ospredju.

Naše podjetje ima tudi strokovno ekipo za inšpekcijo kakovosti s popolno opremo za testiranje in preskusnimi plastmi za nenehno izboljševanje kakovosti naših izdelkov. S temi ukrepi lahko podjetje zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost svojih izdelkov ter strankam zagotavlja najboljšo storitev.

Posledica tega je, da izdelki našega podjetja niso le tehnično konkurenčni, temveč tudi zelo zanesljivi v smislu kakovosti, kar naši kupci zelo cenijo.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti