Francoska ljubezen – Armillaria mellea v slanici

15-05-2023

Podjetje Yi Hong je lansiralo težko pričakovan nov izdelek –Armillaria mellea v slanici. Zelo priljubljena je predvsem v francoski kuhinji. Podjetje Yihong je profesionalni proizvajalec hrane. Zavezani smo k zagotavljanju najbolj kakovostne hrane za izpolnjevanje potreb potrošnikov.

Armillaria mellea je vrsta dragocene gobe, ki je znana po svojem bogatem okusu in edinstvenem vonju.Armillaria mellea v slanici se proizvajajo iz svežih lešnikovih gob z ustrezno količino soli za mariniranje. S tem ne ohranite samo okusaArmillaria mellea, ampak jih naredi tudi bolj dehidrirane in hrustljave.

Podjetje Yi Hong je sprejelo najnaprednejšo proizvodno tehnologijo in opremo za zagotavljanje kakovosti in okusa izdelkov. Naše podjetje ima prvovrstno ekipo za raziskave in razvoj ter nenehno uvaja nove izdelke, da zadovolji potrebe potrošnikov. NarediArmillaria melleas. Potrošniki jih toplo pozdravljajo.

Francozi so znani po svoji ljubezni do gob.Armillaria mellease pogosto uporabljajo v francoski kuhinji, zlasti v jedeh, kot so solate, pečenke in ribe na žaru. Yi Hong'sArmillaria mellea v slanici so prav tako kot nalašč za te jedi zaradi edinstvenega okusa in teksture, dodane jedi.

Yihong je bil vedno zavezan zagotavljanju najboljše hrane potrošnikom. Potrošniki so zelo pohvalili našo kakovost izdelkov in storitev. Če iščete okusno in hranljivo hrano, podjetje Yi Hong CompanyArmillaria mellea v slanici so zagotovo vaša izbira.

Armillaria mellea in brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti