Raziščite hranilno vrednost jurčkov

07-06-2024

jurčki inzamrznjeni jurčki so visokokakovostne užitne gobe z izjemno visoko hranilno vrednostjo, ki se odraža predvsem v naslednjih vidikih:

 

Visoka vsebnost beljakovin:jurčki  vsebuje veliko količino beljakovin, ki je veliko večja od običajne zelenjave in se lahko celo primerja z mesom. Vsebnost beljakovin v vsakih 100 gramih suhega izdelka lahko doseže 25-35 gramov, zaradi česar je pomemben vir visokokakovostnih beljakovin za vegetarijance.

 

porcini

Bogata vsebnost vitaminov:Zamrznjeni jurčkivsebuje vrsto vitaminov, vključno z vitaminom B1, B2, B3, B6, D in vitaminom E. Ti vitamini igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju normalnih fizioloških funkcij telesa, kot na primer vitamin B1 spodbuja presnovo ogljikovih hidratov, vitamin B2 pomaga ohranjati vid in zdravje kože, vitamin E pa deluje antioksidativno.

 

Visoka vsebnost mineralov:Zamrznjeni jurčkiso bogati s kalijem, fosforjem, železom, kalcijem, cinkom in drugimi minerali. Ti minerali so bistveni za ohranjanje zdravja človeških kosti, krvi in ​​živčnega sistema. Na primer, kalij lahko uravnava delovanje srca in mišic, medtem ko magnezij pomaga vzdrževati normalen srčni ritem in krvni tlak.

 

frozen porcini

Bogat s prehranskimi vlakninami:jurčki vsebuje tudi določeno količino prehranskih vlaknin, ki spodbujajo črevesno peristaltiko in preprečujejo zaprtje.


Stopite v stik z nami zdaj, da kupite svoje jurčki in zamrznjeni jurčki in začnite novo okusno in zdravo izkušnjo!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti