Ali poznate hranilno vrednost slanih jurčkov?

08-02-2023

Jurček je divja goba s številnimi sortami. Večina jih je užitnih, nekaj pa jih je strupenih in neužitnih. Užitne sorte lahko v grobem razdelimo v tri kategorije: beli jurčki, rumeni jurčki, črni jurčki.


Jurčki v slanici so varni za uživanje. S premerom celice, ki pokriva 1,2-2 cm, je steblo na splošno valjasto, belo in gladko. Jurčke dodajamo rižotam, špagetom in celo omakam. Sveži jurčki so bolj priljubljeni v francoski hrani.


Brined boletus mushrooms


Jurčki so najboljši med vsemi sortami. Goba je gosta, sladka in polnega okusa. Jurčki še niso kuhani, že sam okus je slasten. Njegov izvirni okus je najboljši za okus. Že s preprostim načinom kuhanja se sprosti prvotni okus jurčkov. Hranilna vrednostslanih jurčkov je zelo bogat, ki je bogat z vsemi vrstami aminokislin, ki jih potrebuje človeško telo, kar lahko zadovolji prehranske potrebe skoraj vsakogar.


Yihong Agricultural Products Co., Ltd., ki se nahaja v vasi Xujiapu, mesto Hadabei, avtonomno okrožje Xiuyan Manchu, mesto Anshan, provinca Liaoning, Kitajska, je specializirano za primarno predelavo kmetijskih proizvodov.jurčki izdelki izvirajo iz lokalnih pridelovalcev gob. Vedno nudimo konkurenčne cene za visoko kakovost! Hkrati strogo nadzorujemo vsak proizvodni proces in zagotavljamo, da kakovost izdelkov iz jedilnih jurčkov ustreza potrebam posamezne države in trga. Če imate kakršna koli vprašanja o jurčkih v slanici, se lahko posvetujete z nami!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti