Ali poznate uporabo jurčkov v slanici?

17-02-2023

Jurčki v slanici se lahko uporabi za zmanjšanje vsebnosti soli v hrani ali konzervirani hrani. Poskusi so pokazali, da se lahko s sofermentacijo slanih jurčkov in navadnih surovin za kimči bistveno zmanjša vsebnost kimčija. V primerjavi s samo fermentiranimi surovinami kimčija se lahko vsebnost zmanjša za 97 %.

 

Jurčki v slanici se uporabljajo za pripravo hrane ali vložene hrane z nizkimi stroški, preprostim postopkom ter dobro kakovostjo in varnostjo. Če bo uporabljen v praksi v kimčiju ali drugi živilskopredelovalni industriji, bo imel velik vpliv na njen trajnostni razvoj in izboljšanje konkurenčnosti proizvodnega trga.


brined boletus mushrooms


The slanih jurčkov izdelki so primerni za rižoto, pico in tudi za pripravo gobove omake iz konzerve. Priprava soljenja gob je ena od trenutnih strategij priprave gob, priprava predelave slanih jurčkov je: nabiranje ali nabava surovih gob bistveno sortiranje in barvna varnost pranje predvretje in hlajenje ocenjevanje določanje luženje pošiljanje jedkosti in alkalnosti plastični sod združevanje zmogljivosti in transporta.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti